Szülők! Hány éves kortól engednétek a fiatoknak h piercingje legyen?
16
Van még addig egy jó tíz évem :)
Én 15 vagyok és megengedték, szerintem ez így oké:)
15L
Majd ha nagykorú, akkor csináltasson. Nehogy később az én hibám legyen, ha megbánja. Nagynéném járt így: unokabátyám 16 éves volt, mikor megengedte neki az orr és a szemöldök piercinget. Egyetem után nem vették fel egy viszonylag konzervatív, de jól fizető munkahelyre emiatt. persze a nagynéném volt a hibás, mert miért engedte, miért nem volt akkor szigorúbb.
Szóval, ha teljesen az ő felelőssége lesz, akkor majd eldönti, hogy akar-e.
#5 Ez csak piercing, bármikor ki lehet venni, látható nyoma sem marad. Nyilván egy okos ember ha állásinterjúra megy ki is veszi, mert tudja hogy egyébként szinte esélytelen.
Én középiskolás korától engedném.
én 19 voltam, mikor tettem. már nem kértem engedélyt. tetoválásom is van, az 17-től, arra se kértem engedélyt, csak utólag mutattam.
ez régen volt :-) most már én is anyuka vagyok. szerintem 15 évesen már engedném, attól függ, hová. nem engedném a nyelvbe vagy intim testrészekre, az tuti. de orrba, szemöldökbe, száj sarkába, köldökbe (van mág más is?) igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!