Miért ilyen a legjobb barátőm anyukája? Hogy vigasztaljam meg? A barátnőm állatorvos akar lenni, most felvételizik másodszorra és azt mondta az anyja, hogy ha most se sikerül, akkor nagyon fogja a lányát szégyelni.
Ez elég borzalmas,hogy ilyet mondjon valaki a lányának...amúgy hány pontja van?miért ne kerülne be?semmi sem bbiztos!még nincsenek meg a határok!
de ettől függetlenül az anyának nagyon nincs igaza.épp büszkének kéne lennie,hogy ilyen szépek az álmai a lánynak,és igenis tesz is értük!nem csak fizetteti a tandíjat,vagy henyél,hanem tanul!az idei bioszok tényleg nehezek voltak,szóval még nincs veszve minden!
szerintem még van rá esély!a legtöbb amiket hallottam a bioszról,ilyen 60 % körüliek.Nézegesse a felvi fórumot,ott szoktak lenni elég sűrűn.(a biológia emelt néven)
Ráadásul nem jelentkeztek sokkal többen idén az állatorvosira,csak egy kicsivel.megmondom őszíntén én számítottam is rá,h ennyivel többen fognak:S de abban mindig lehet reménykedni,hogy ha télleg igaz,hogy nem lettek jók a bioszok,akkor nem emelkedik sokkal a határ.szóval sztem reménykedni lehet mindig.amúgy máshova nem szeretne menni?sztem ez a pont pl vidéki orvosikra elég lenne,tutira,ha esetleg az ÁOTK mégse jönne össze.
megjegyzem csendesen,hogy az állatorvosira azért járnak idősebbek is,mert oda szinte a legnehezebb bejutni...szóval egyáltalán nem szégyen ha vki 20-22-24 évesen jut be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!