Most nyáron diákmunkára fogok menni. Azonban nincs bankszámlám. Hogy tudnám igényelni az OTP Junior számlát magamnak?
Szia!
Igen, bemész anyuddal vagy apuddal az OTP-be (én is ott nyitottam anno 15 évesen számlát, azóta is meg vagyok vele elégedve) aztán kérvényezitek. Megcsinálják a szerződést és kiküldik postán a kártyádat! :-)
Passz, szerintem fél óránál tovább nem tart :-)
Igen, ha kiküldték a kártyát az onnantól már érvényes, sőt, nálam úgy volt, hogy azonnal leírták a számlaszámomat, és már onnantól érvényes volt, csak a kártya megérkezéséig nem tudtam automatán keresztül kivenni a pénzt, csak úgy, ha bementem a bankba.
Bemész az otp-be a szüleiddel (elég az egyik is). Legyenek nálad iratok, személyi, diák, lakcímigazoló ilyesmi.
Nálunk olyan az otp, hogy egy gépnél ki kell választani, hogy mit szeretnénk pl. lakossági folyószámla ügyintézés, szerintem ez kell neked is majd! S megnyomom a gmobot és kapok egy számot és majd kiírja a tábla, hogy mikor melyik ablakhoz kell mennem.
Na és ha helyen vagy, akkor mondod az ügyintézőnek, hogy junior számlát szeretnél nyitni és ennyi. Az ügyintéző mondja majd, hogy milyen irat kell, kitöltitek a papírt, aláírjátok, lényegében enyni. Ő ezt továbbítja, megnyílik a bankszámlád és kb. 2 hétre rá kézbe veheted a bankkártyádat! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!