8-ik osztályosok már megkaptátok a felvételi értesitő lapokat? =)
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 13:32
11/18 anonim válasza:
Én 4 sulit jelöltem meg, az elsőbe felvettek, a többibe is felvettek vna. Tőlük elutasítót kaptam, de ma jött meg az utolsó:)
12/18 anonim válasza:
Ma kaptam meg azt a levelet, amelyik iskolába felvettek.Előtte meg azt ahova nem vettek fel(azért mert ide előbb felvettek) de már szombaton kivolt írva az iskola oldalára hogy felvettek, azóta nagyon boldog vagyok:D
13/18 A kérdező kommentje:
Grat mindenkinek..én még ma sem kaptam meg de felhivtuk a sulit,és mondták hogy felvettek=)
2012. ápr. 27. 13:54
14/18 anonim válasza:
Én is csatlakoznék, bekerültem az első helyre, bezzeg a többi suli túl büszke volt ahhoz, hogy ne elutasításnak állítsa be a szituációt...:D
Gratula, kérdező!
15/18 anonim válasza:
Igen, vasárnap *.*
Megyek német kéttannyelvűbe ^^. Tök jó, 30 lány, és 3 fiú lesz >:D.
14l
16/18 anonim válasza:
Meg,és fölvettek oda ahová menni szerettem volna :)
(gimi)
17/18 anonim válasza:
nálunk 30 fiú és 2 csaj, abból az egyik én vagyok :D :)
18/18 anonim válasza:
Igen felvettek az első helyre,amit megjelöltem,a többitől meg jött az elutasító levél. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!