Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek? Elengednétek...

Candy Close kérdése:

Ti mit tennétek? Elengednétek a 14,5 éves lány gyereketeket egy 20éves lány családtaggal este Pesten bulizni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 9. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

na haragudj, a 20 éves lánynak csak nyüg lennél

nem fogyazsthatsz aloholt, stb

ott kéne rád ügyelnie, felelős lenne érted

így nem lehet bulizni

az öcsémet sem vittem magammal, de amikor elmúlt 18 akkor mondtam, hogy ok, jöhetsz

2012. ápr. 15. 15:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A mai világban nem engednélek el, 20 éve még más volt helyzet, akkor simán elengedtelek volna, a mai éjszakai élet, nem kis tiniknek való!!!
2012. ápr. 16. 07:05
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem az elengedésen van a hangsúly.

Ha az én lányom lennél, elengednélek, mert megbíznék benned.

Oda kellene eljutni, hogy rájöjj arra, hogy nem feltétlen azt fogod kapni a buliban, amire számítasz.

Persze 14 évesen buli az egész világ, de ha az én lányom lennél, tudnád, hogy szinte az egész világ egy szemét hely.

A szülőd aggódik, mert nem szeretne sem kórházban, sem hullaházban látni, nem akarja, hogy dohányozz, hogy megerőszakoljanak, hogy bántson bárki is.

Ha megérted, hogy a szüleid nem azért nem szeretnének elengedni, mert nem bíznak benned, hanem mert féltenek, már nyertetek a helyzeten.

S még egy dolog...

ráérsz, hidd el, nem maradsz le semmiről. :)

2012. ápr. 16. 08:00
 14/20 anonim ***** válasza:

Elmondom, mit kapsz egy hagyományos discoban: a fiúk hátulról rád másznak , taperolnak. Ilyen helyeken ez az ismerkedési módi. Tinilányok egy szál topban és pi...a gatyában rázzák nekik a s..üket.

Valóban ezt szeretnéd?! Ilyen könnyen kaphatóvá válni? A nőiességedet ilyen mélyre süllyeszteni?

Drog, pia, egyebek még elő sem kerültek, de innen közel az út hozzájuk!

Nem, nem gondolom, hogy 14 évesen valakinek van annyi élettapasztalata és önbizalma, hogy egyáltalán ne lehessen semmibe berángatni az ügyeskedőknek. Itt nem csak a drogot értem.

Menjetek el latin táncos helyekre, teljesen más a társaság, drog sincsen általában. (versenytáncos voltam)

A fiúk udvariasak, felkérnek táncolni, nem a fenekedet taperolják hátulról.

Emellett úgy gondolom, hogy 14 évesen 12 órakor legkésőbb záróra... lehet rám haragudni, vállalom:)

2012. ápr. 16. 09:44
 15/20 anonim válasza:

Csak olyan házibuliba ahol a résztvevők min. 90%-át ismerem, oda is csak akkor ha a kísérőt nagyon megbízhatónak ismerem és tudom hogy észnél van minden eshetőségben.

Nyílvános bulihelyen este 8óra után NEM!

2012. ápr. 16. 10:27
 16/20 Csutak_Balazs válasza:

Csak akkor, ha te sem vagy pasizós, ha tényleg megbízható vagy és tényleg rábízod magad arra a megbízható 20 évesre.

Persze a bulitól is függ, hogy kihez és hova ?

2012. ápr. 16. 11:26
 17/20 anonim válasza:

Tutti lehúznak, de én igent mondanék.

Jobb, ha úgy csinálja, hogy nem tudsz/tudnak róla? Aztán, ha ne adj Isten baj van senki nem tud róla. Ésszel kell és kész.

2012. ápr. 16. 12:15
 18/20 anonim válasza:
Én nem mert fenn álll a veszély hogy szex orgiába torkollik a dolog nálunk legalább is ez volt .....
2012. ápr. 16. 15:17
 19/20 anonim válasza:
nem !!!
2012. ápr. 16. 16:09
 20/20 anonim ***** válasza:

3. válaszoló azt írja: "Bulizni nem engednélek! Túrázni, táborba, ami szervezett igen!" Persze, ismerjük azt, ami úgy kezdődik, hogy "Egyszer a zene-táborban ..." :) Aztán a végén kiderül, hogy ott is minden a szexről szól. :D

a 18-as válaszolónak: Hol is volt ez a buli?

Hát ha az én lányom lennél és már eleve úgy nevelnélek, hogy meg tudjak bízni benned, akkor talán igen.

2012. ápr. 28. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!