Csak nekem rossz érzés ez?
Szóval kicsit butyuta kérdés, de..
Tesómnak volt ballagása(8.os, már 16 éves, de mindegy) még régen. Ennek alkalmából ugye sok családtaggal mentünk étterembe és mindenkitől kapott pénzt is.
Viszont és kis gimis vagyok (8.os) és majd nekem nem lesz ballagásom. Ez kicsit rossz érzés, pedig tudom, hogy nem megyek el másik suliba (4.ben mentem kis gimibe), na de mégis.. Ti mit gondoltok erről?
én is ballagtam nyolcadikas koromban.. de nem buliztunk,csak adtak évzárókor egy virágcsokrot.:D igazából volt bankettem,de azt a suli szervezte..és csak a két osztály meg a tanárok voltak ott..:) de az is tök jó volt.Elnézve a kérdésedet,kicsit irigykedsz..ami nem probléma még ilyen korban,de szerintem meg kellene érned erre a gimis szerepre.:D a gimisek már nem irigykednek..vagy ha irigykednek is,akkor már nem ilyen dologért.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!