Szerintetek baj van velem? Rossz vagyok?
Szerintem szokj le a cigiről, az így megspórolt pénzből egész gyorsan összejön egy kabátra való...
Amikor én kamasz voltam, az én szüleim is mindig azt mondták, nincs pénzük ruhát venni nekem, különben is tele van a szekrényem ruhával :/ Kaptam egy kevéske zsebpénzt, néha nem fizettem be az ebédet, ennyi pénzből elmentem turkálóba. Vettem pár ruhadarabot, amiket aztán saját magam átalakítottam (így egész jól megtanultam varrni is), esetleg befestettem. Sokszor kérdezték tőlem haverok, honnan vettem ezeket a jó cuccokat...
Aztán a poén az volt, hogy míg én (és a tesóm) nagyon ritkán kaptunk boltból új cipőt, ruhát, addig a szüleim magukon nem igazán spóroltak... De így utólag már nem bánom, végülis ők dolgoztak meg a pénzért, én pedig így is felnőttem valahogy. Az más kérdés, hogy én ezt nem tudnám megtenni a gyerekemmel.
Egyetértek az előző hozzászólóval,a cigiből megspórolt pénzt költheted egy új kabátra,ami nem méregdrága.Anyukád tényleg elég sok mindent megenged neked.Nekem is van barátom,aki 15 lesz nemsokára (14 vagyok),de nem járok bulizni (nem is szeretnék),nem cigiztem még soha (!),és nem is iszok.Szerintem az is durva,hogy anyukád így elnézi,hogy már nem vagy szűz,és hogy 18 éves (felnőtt)a barátod.Lehet hogy ezért ilyen veled?! kitudja,de azért ez tényleg durva,hogy a tesódnak mindent megvesz,neked meg semmit.Viszont én egy kicsit visszavennék magamból a helyedben,már csak anyukám kedvéért,ráadásul minek roncsolod magad 14 évesen?! ez csak egy vélemény,nem kell érte lepontozni.
14.L
Én ugyan 18 éves vagyok, de ha belegondolok, hogy egy idős vagy a húgommal,és hogy ennyi idősen már nemi életet élsz... Hova sietsz? bulik, cigi, pia, szex... Komolyan mondom szégyenlem a generációmat...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!