Csak az első mensit közölted anyuddal, vagy az azt kövezőket is?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 13:57
11/14 anonim válasza:
A www.ciklus.hu oldalon naptárt is vezethettek, az előre bejelöli, hogy mikor fog a következő megjönni. (Na jó, az első évben azért ez nem holtbiztos, de később beáll majd.)
Amikor még otthon laktam (14 éves koromig) mindig apát kértem meg, hogy hozzon nekem betétet, mert ő szokott boltba menni, de egyáltalán nem volt ciki. Aztán gimitől már koleszos voltam, onnantól max. a nyaralások miatt mondtam meg otthon, hogy ne akkor menjünk tengerpartra, Balcsira, amikor épp megvan. (Anya nem engedte a tampont, már bőven gimis voltam, amikor először használtam, mert épp akkor voltunk Görögországban.)
12/14 anonim válasza:
Nekem anya mindig tudja, mert mikor megjön, általában elkezdek nyávogni. xD
13/14 anonim válasza:
Nekem például előre mondta anyu, hogy nyugodtan szóljak, ha bármi van, és én úgy meglepődtem az elsőnél hogy sírva mondtam el,(valahogy zavart az egész) úgyhogy azt tudta, a többinél meg mindíg szóltam h betét kell és ebből ugye tudni lehet..:)
14/14 anonim válasza:
Nekem mikor először megjött,akkor elmondtam,szó szerint így: 'Anya,menstruálok'. Ennyi..Adott egy naptárat,betétet,tampont,mindent ami ehhez kell :D. Aztán olyan 2 havonta mindig rákérdezett,hogy megvan,én meg mondtam ,hogy igen..És ezzel le is zárta a témát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!