Miről csináljak "bemutatót" (powerpoint)? 14L
kb 12-14 diát kel csinálnunk,egy általunk választott témáról
valaki tudna egy jó ötletet?
a válaszokat előre is köszi:)
14l
infón tanuljuk a powerpointot és ahhoz kell egy "záróanyag"
és tök mindegy a téma csak egyetlen ötletem sincs:)
Egy országról mondjuk, ahová szeretnél eljutni
Ha laza a tanár, akkor valami énekesről/bandáról :-))
Zenekar/előadó, film, színész, állatok, valamilyen ország/város, sorozat, könyv/író stb.
Nálunk is kellett tavaly, volt mindenféle. Én egy zenekarról csináltam. De pl. egy osztálytársam a táncstílusokról, egy másik autóversenyzőkről, egy harmadik a vámpírokról.
Én szgépes játékról csinálnék. :D
/L
Én Magyar kutyafajtákról csináltam..sajnos kevesen vannak és már kezdik elfeledni őket,ezért én ezt a témát választottam.
Nem mondhatom,hogy írj az állatvédelemről ha nem érdekel téged,vagy,hogy írj a kvantumfizikáról:D
Amúgy a tetoválás,henna is jó lehet..sok kép van és sok információ.. horoszkóp,jóslás,időjárás(?),divat,foci,tánc,filmek,ételek,oszrágok-városok,iskola bemutatása,növények,egészséges életmód stb.. ami téged érdekel arról:)
Kedvenc énekes,színész,író,költő.
Kedvenc könyved,filmed,sorozatod.
Kedvenc állatod,háziállatod,sportod.
Vagy egy országról,városról,ahogy már a többiek is írták.
Tényleg nem nehéz a feladat,ha még téma sincs,csak arról készítsd ami érdekel. :)
Amúgy ahogy az egyik válaszoló már írta én is a divatról csinálnék.Rengeteg képpel,jellemzéssel,stb.
Jó munkát!:)
Én a kedvenc együttesemről csináltam anno.
Ötöst kaptam :)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!