Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai fiatalsaggal kapcsolatban?

A mai fiatalsaggal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
olyan idezeteket szeretnek amik arrol szolnak hogy a mai fiatalsag milyen sokat megenged maganak....a mai 13-14 eves lanyok isznak cigiznek stb...es inkabb valami oltosabb idezetek rajuk vonatkozoan
2012. márc. 3. 00:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Gratulálok az utolsónak, neki legalább van esze.

Nem úgy mint a sok idióta koravén siránkozó idiótának.

2012. márc. 4. 15:52
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
utolsó úgy látszik te is egy kis ribi vagy,hogy ennyire fenn akadtál,ne keverd azt az időszakot amikor már 14 évesen férjhez mentek,mert az a helyzet máskor,akkor a 14 évesek sokkal önállóbbak és érettebbek voltak mint a maiak,nem beszélve arról,hogy ha férjhez mentek utána veszítették el a szüzességüket,és lehet hogy régebben is voltak ilyen lányok,de manapság rengeteg részegen fetrengő,bulizó,cigiző,szexelő 12-15 éves van akik 3 kiló sminkel,és ribi ruhában mászkálnak,és bulikban szopkodják a fiúkat,nem kell semmit tagadni de ezek közül a valamelyik tulajdonságok közül a tinik 80-85%ra igaz,inkább nézz magadba kis taknyos,ne másokat ossz ki..
2012. márc. 4. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
* más volt,hozzátenném attól senki sem koravén mert nem tartja elfogadhatónak a sok csitri viselkedését
2012. márc. 4. 15:54
 14/19 A kérdező kommentje:
mar alig vartam hogy egy eretlen 14 eves kis liba is megmondja hogy mi is itt a nagy budos helyzet.....te aztan tudhatod hogy regebben a fiatalok milyenek is voltak....valoszinuleg azert akkadtal fenn annyira mert te is ilyen vagy!? bocs en sajnos nem birom az olyan lanyokat akiknek meg a tojashej a seggunkon van de mar tobb f*szt fogtak mint kilincset.....mellesleg idezeteket kertem nem a velemenyed mert itt arra senki sem kivancsi;)
2012. márc. 4. 16:33
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

15:52-es vagyok.

Kinőttem már a 14 éves korszakomból. :)

Viszont egyszerűen nem vagyok képes megérteni, mire jó ez az állandó szidkolózás?

Ha ettől érzik jól magukat, akkor csinálják. Mikor lázadjanak, ha nem most? (na persze a ivászat, cigizés, szex nem tartozik bele, de ebbe nem akarok belemenni)

Amikor én fiatal voltam, akkor pont ugyanez, a mai fiatalság szidása ment.

Igen, akkor még nem kentük magunkat ki, meg nem pakoltuk ki a mellünket, de akkor is voltak olyan dolgaink amik megbotránkoztatták az "öregeket".

Most is van. Csak nem ugyanaz, ami akkor "bűn" volt az elfogadott lett, és most más botránkoztatja meg az embereket.

2012. márc. 4. 16:52
 16/19 Snowpehely ***** válasza:
36%

"A mai lányok olyanok, mint az alma. Még meg sem értek, de a kukac már járkál bennük." :D

megfelel?

2012. márc. 6. 15:02
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem rossz x)
2012. márc. 7. 02:14
 18/19 Snowpehely ***** válasza:

Most miért vagyok lepontozva? A kérdésre válaszoltam, megfelelőbben mint az előttem szólók, akik csak vitatkoznak.

Erről ennyit.

2012. márc. 10. 14:49
 19/19 nicothyn válasza:
40 éve az volt a huligán, aki farmerben járt. Ma az a köcsög aki feszülős lila csilli-villi polóban van, vagy kint van a (mágneses)picshája. 20 éve ugyanígy, ugyanezt csinálták, csak nem volt számítógép.
2012. márc. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!