Mi a véleményetek Avril Lavigneról? Illetve hogy ejtitek a nevét?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 12:13
11/18 anonim válasza:
utolsó vagyok. Igen, szerintem nagyon szép :)
12/18 anonim válasza:
Az hogy egy pózer csicska.A nevét Evril Levin-nek kell ejteni.
13/18 anonim válasza:
Lengyel a neve ha jól tudom...és Evril Levin/Levinynek ejtem
(Ismerősöm 5 éve Lávingtonnak hívta xd)
15/18 anonim válasza:
A Lavigne francia eredetű név, franciás vagyok, szóval én belém a Láviny(ö) van rögzülve. De igazából nem tudom, kinek a pap, kinek a papné. :D Szerintem nem igazán szép, hiszen bárki lehet szép 2 kiló sminkkel az arcán. :D De smink nélkül már nem annyira szép. :s
16/18 anonim válasza:
Mindenki máshogy ejti. De franciául helyesen Àvril Laviny, angolosan, ahogy mindenkinek kéne ejteni, Évril/Evril Levin
A levinG-en meg csak röhögök.
Amúgy gyönyörű lány, a dalait imádom. 5 éve hallgatom a szerepléseit, (is) úgyhogy biztosan tudom, hogy kell ejteni a nevét. De még szokták ejteni Evril Leviny-nek is.
17/18 anonim válasza:
am szép nagyon smink nélkül is és most ne a régi paparazzi képre gondoljatok....
18/18 anonim válasza:
amugy av-ril lə-veen (Evril Lavin-nak kel ejteni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!