Az egyik barátnőm (18 éves) az utóbbi egy hónapban 6 kilót fogyott. Ez normális?
Ha fogyózik, akkor mért ne lenne normális ?
Én 14 éves vagyok, mégis képes voltam fogyni 20 kilót, mert szükségem volt rá... ( 165 cm - 74kgról 54re)
Harangozó Sára: szakemberként mondom hogy jól csinálja. Koplalni akkor koplalna ha csak akkor enne valamit rendszertelenül, ha már fáj a hasa és szédeleg az éhségtől.
Kérdezőnek: ha este még bevág egy almát, tökéletes. Ez az egészséges táplálkozás az ő életvitelében.
Érdekes nekem a dietetikus is azt mondta, hogy ez koplalás, tök mindegy, hogy van benne rendszer vagy nincs. Azt mondta, hogy napi ötször, de kevesebbet kell enni , mert lelassul az anyagcsere. Gyakorlatilag nem fogyókúrázni, hanem életmódot kell váltani, nálam bevált! Ja és lehetőleg ne egyek este 6 ! után.
Megkérdezhetem, hogy mi a szakmád, ha ebben szakember Vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!