Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy közelebb...

Mit tegyek, hogy közelebb kerüljek hozzá?

Figyelt kérdés

Az a gondom,hogy van a sulinkban egy fiú aki egy évvel idősebb nálam,és egy ideje tetszik.A kapcsolatunk annyiból áll hogy köszönünk egymásnak,de én ennél többet "akarok".A helyzet az,hogy az egyik osztálytársam is tetszik,de őneki én biztosan nem,mert tudomást sem vesz rólam.Szerintetek mit tegyek,hogy hívjam fel magamra a figyelmet,hogy az elsőként említett fiúval barátok legyünk,vagy esetleg járjunk?Még annyit,hogy nem vagyok egy társasági ember,ez a fiú pedig az osztályában olyan közepesen népszerű.

14/L

2012. febr. 8. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
attól függ,melyik tetszik jobban.ne ugorj bele mind a kettőbe,mert csúnyán megjárhatod.írj rájuk facebookon msnen stb.és dumáljatok,aztán a suliba is fogtok,és akkor eldöntheted melyik srác jön be igazán.ha jobban érzed magad úgy maradjatok csak barátok,ne erőltess semmit. 14L
2012. febr. 8. 19:37
 2/2 anonim ***** válasza:

a klasszikus "Bocsi,nem tudnád megmondani,hány óra van?" duma még mindig jól jöhet :D

Nevess sokat,járj egyenes háttal és legyél önmagad -és mindig mosolyogj rá :)

De először döntsd el,hogy melyikük kell,egyszerre 2 ugyanis nem mehet :/

2012. júl. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!