Mit írjak neki vagy mit mondjak élőbe ha látom?
Figyelt kérdés
van egy fiu aki tetszik nagyon rég óta, 18 én meg 16 éves vagyok. nem tom h mit írjak neki facen vagy élőbe ha látom mit mondjak, egy suliba járunk, de életemben nem beszéltem vele, pedig nagyon tetszik.FAcebookon ismerősök vagyunk bökdössük is egy mást, de sajnos kb 4-5 hónapja van barátnője, de ettől függetlenül bökdösget ő is. tudom h a bökés szart se ér.de mit csináljak h megismerhessem, éjjel nappal RÁ gondolok? Please segítstek! :) köszija és a bnője messze él szal csak ritkán taliznak jah és 19 éves a leány :D2012. febr. 3. 15:18
1/8 anonim válasza:
nőlj már fel mit vársz ?? hagya ott a barátnőjét érted?
2/8 A kérdező kommentje:
tudom, tudom, de annyira szeretem!!!!!!!!!!!
2012. febr. 3. 15:56
3/8 anonim válasza:
Nehogy beállj kettőjük közé!!!
Amúgy más tanácsot nem tudok adni, nem vagyok jártasabb ilyen dolgokban, mint te.
4/8 A kérdező kommentje:
igen, cs az a gűz h 1,5 éve bejön!!!!!!!!
2012. febr. 3. 16:27
5/8 anonim válasza:
Hányszor fogod még feltenni a kérdést?:D
6/8 anonim válasza:
Naa nyugi jó?! Máskor írj helyesebben.
Azt hogy mit írj vagy mit mondj neki abban így nem tudok segíteni de ha írsz privit,akkor segítek.:)
7/8 A kérdező kommentje:
privit? itt nem tudod elmondani? :D
utolsó előtti csak egyszer irtam ki, nem értem miért kérded h hányx fogom még kiirni? :D
2012. febr. 3. 17:36
8/8 anonim válasza:
Írd le hogy milyen fiú stb.. Ezekre gondoltam amit jobb lenen privátban. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!