Ha valaki sokáig fürdik, szoktak a szülei a fürdőszobába bekiabálni hogy mit csinál ennyi ideig meg ilyesmi?
Ha fürdeni akarnak, akkor jogosan vannak rád kiakadva. Lehet addig nekik is ment a film/sorozat. Bár egyéni szocprobléma, hogy előtte nem mentek el, nagyjából egy reklámszünet alatt le lehet tusolni...
Te meg megtehetnél annyit, hogy legalább szólj, hogy hékás, áznék 2 órát a kádban, ugyan menjetek el előtte fürdeni...
Négy fürdőnk van senkit se érdekel meddig áztatom magam
De am egyet értek én is sokáig szeretek fürdeni,egyszer anyu megkérdezte mi tart ennyi ideig felsoroltam(iszappakolás hajmosás láb pakolás arc pakolás manikűr hajszárítás tesztápoló olajok felkenése stb.......) és jót röhögtünk ennyi tedd ezt :)
utolsó, ez azért durva :O
elájultál és becsúsztál a víz alá? hát akkor majd frászt kaphatott anyud, amikor meglátott eszméletlenül a víz alatt, gondolom. hogyan sikerült ilyen eset? kádban elájulni, ilyet még nem is hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!