Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Most vagyok elsős gimibe. A városi gimibe járok idegenforgalmi szakra. Németes tagozatra. Nekem annyi "szerencsém" volt, hogy én úgy mentem oda, hogy 8 évig németet tanultam az általánosba.

Megjegyzem én alapból nem ide akartam jönni nem is ezt jelöltem meg elsőnek (amit elsőnek megjelöltem az is ebben a suliban van) de ide vettek fel.

Mindennap 5 német! Néha már kínzásnak élem meg.

És most jöttem rá (sajnos) , hogy ez nem nekem való. Jó , oké megtanulom de úgy , hogy bennem van, hogy ezt nekem kell és nem élvezem , nincs érdeklődésem ez iránt.

Művészeti iskolába szerettem volna és még most is szeretnék menni. Mert tetováló is szeretnék lenni meg lovasedző vagy terapeuta. Mármint tetováló csak másodállás lenne, na mindegy. De a szüleim nem engedik, hogy kolis legyek. És a bukkanó még az, hogy van egy lovam akit igaz, hogy bértartásba tartunk de heti 5 nap én látom el.

És a legközelebbi iskola ami művészeti az majdnem 2 órányira van.

Most mit csináljak? Maradjak ebbe az iskolába és mellette járjak valami képzőművészeti tanfolyamra? Mert így önmagába az a suli nekem kínzás. :(

/L

2012. jan. 29. 12:01
 1/4 anonim válasza:
49%
Ha a szüleid nem engednek, akkor nincs is választásod.
2012. jan. 29. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
hát írtad h amit elsőnek megjelöltél az is a sulidban van..nekünk most jött át egy fiú az osztályunkba,mert jók voltak az eredményei,és az igazgatóval meg tudta beszélni..sztem próbáld meg te is átkérni magadat,erre minden suliban van lehetőség,legalábbis kellenne hogy legyen.
2012. jan. 29. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig elég rossz hogy a szüleid nem engedik, mert ezzel kegyetlenül elcseszhetik az életedet, hisz nem érzed jól magad! Szerintem mindenképp fontosnak kéne lenni a szülőnek hogy a gyereke jól érezze magát, most miért jó ha azt látják rajtad hogy levagy törve? Nem szereted az iskolád? Próbálj szüleidre hatni, mert így egyszer csak beleunsz és nem fogsz tanulni, mert nem szereted.. sok sikert 14L
2012. jan. 29. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Az iskolát se szeretem meg úgy az egészet. :(

Én nem is ebbe szerettem volna jönni én mindenképp képzőművészetre csak rám "erőltették" a szüleim.

Szoktam nekik mondani, hogy én nem szeretek ide járni.

2012. jan. 29. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!