Ti mennyit veszekedtek a legjobb barátnőtökkel?
Én rengeteget veszekszek vele, sokszor kis, apró hülyeségeken képes vagyunk összekapni.
Mikor kisebbek voltunk, minden nap, vagy legalább minden másnap összevesztünk, de félóra múlva mindig kibékültünk. :))
Elég akaratosak vagyunk mindketten, és soha nem ismerjük be, ha a másikunknak van igaza.
Mostanában azért kevesebbet veszekszünk, vagy gyorsan továbblépünk rajta (nem kérünk egymástól bocsánatot). Vagy a másik legjobb barátnőnk bedob valami elterelő témát. Ő nem olyan veszekedős fajta, vele nagyon ritkán szoktam.
Na, ti?
a legjobbbaratnommel nagyon ritkan veszunk ossze,de azt inakbb csak osszekapasnak neweznem,mert 15-20 perc mulwa kibekulunk
A multkor osszekaptunk egy kisdolgon,de rendesen 15 perc mulwa folyt a konnyunk,ahogy megoleltuk egymast .
15/L
Most nagyon aranyosat fogok írni, tehát zöldkezecske :)))
Ugyanez van velünk is. Hárman voltunk legjobb bnők, de aztán az egyik lány úgy "levált" tőlünk...maradtunk ketten, és nagyon jóban vagyunk. Persze mindig vannak kisebb veszekedéseink, vagy összekapásaink, de 5 perc múlva már el is felejtjük őket... Habár most a barátnőm egy másik barátnőmmel lett nagyon jóba, engem "hanyagol"és ez nekem nagyon rosszul esik. Pedig már szóltam is neki emiatt, de másnapra megint "lesz@rt". Hát, remélem a végén megint minden rendben lesz... :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!