Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mennyit veszekedtek a...

Ti mennyit veszekedtek a legjobb barátnőtökkel?

Figyelt kérdés

Én rengeteget veszekszek vele, sokszor kis, apró hülyeségeken képes vagyunk összekapni.

Mikor kisebbek voltunk, minden nap, vagy legalább minden másnap összevesztünk, de félóra múlva mindig kibékültünk. :))

Elég akaratosak vagyunk mindketten, és soha nem ismerjük be, ha a másikunknak van igaza.

Mostanában azért kevesebbet veszekszünk, vagy gyorsan továbblépünk rajta (nem kérünk egymástól bocsánatot). Vagy a másik legjobb barátnőnk bedob valami elterelő témát. Ő nem olyan veszekedős fajta, vele nagyon ritkán szoktam.

Na, ti?

2012. jan. 28. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

a legjobbbaratnommel nagyon ritkan veszunk ossze,de azt inakbb csak osszekapasnak neweznem,mert 15-20 perc mulwa kibekulunk

A multkor osszekaptunk egy kisdolgon,de rendesen 15 perc mulwa folyt a konnyunk,ahogy megoleltuk egymast .

15/L

2012. febr. 14. 21:58
 12/15 anonim válasza:
54%

Most nagyon aranyosat fogok írni, tehát zöldkezecske :)))

Ugyanez van velünk is. Hárman voltunk legjobb bnők, de aztán az egyik lány úgy "levált" tőlünk...maradtunk ketten, és nagyon jóban vagyunk. Persze mindig vannak kisebb veszekedéseink, vagy összekapásaink, de 5 perc múlva már el is felejtjük őket... Habár most a barátnőm egy másik barátnőmmel lett nagyon jóba, engem "hanyagol"és ez nekem nagyon rosszul esik. Pedig már szóltam is neki emiatt, de másnapra megint "lesz@rt". Hát, remélem a végén megint minden rendben lesz... :)

16/l

2012. febr. 17. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:
nem veszekszem vele, mert szeretem. álláspontjait elfogadom, csak akkor fordulnék vele szembe, ha érezném, hogy ez most nagyon nem jó dolog amit tesz vagy gondol
2012. febr. 18. 21:11
 14/15 anonim ***** válasza:
mi 3 es fel eva vagyunk legjobb baratnok es eddig egyszer vesztunk ossze, mert nem engedte, h elolvassam a fanfictionjet, es emiatt 2 es fel percig nem szoltunk egymashoz, tovabb mar nem birtuk ki xDDD
2012. júl. 26. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:
lassan 3 eve vagyunk a legyjobb baratnok, eddig 2x veszekedtunk. egyszer azon, hogy bemenjunk-e egy szamomra nem szimpatikus kocsmaba, egyszer pedig azon, hogy a Blaha Lujza terrol Budaors fele kell-e menni, hogy eljussunk a Varosligetbe. magyarul semmisegeken, es mindket esetben 10 perc utan kibekultunk, masik kocsmaba mentunk es nem Budaors fele.
2012. aug. 4. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!