Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti miről beszélnétek...

Szülők! Ti miről beszélnétek a 15 éves fiatok barátnőjével?

Figyelt kérdés
Én vagyok a barátnő, 14 éves. Tegnap beszéltem a fiúmmal egy buliról, ahová én megyek. (barátnőm születésnapja) Azt mondta, hogy ma megkérdezi. Reggel írt fészen, hogy jöhet, csak egyik programunk után haza kell vele mennem, mert az anyja beszélni akar velem. *-* Félek tőle, még nem voltam ilyen "elbeszélgetésen". Mit kérdezhet? Fiús szülők! Ti mit kérdeznétek tőlem? (gondolom a buliról biztos akar beszélni...)
2012. jan. 28. 08:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Biztosan meg szeretne ismerni mint ahogy az előttem szólók is írták.

Amúgy ez olyan "fura" hogy az anyja beszélni akar velem. Én a lányom barátjával mondjuk msn-eztem a lányom msnjén és akkor hívtam át ebédre. ( Eszem ágába nem lett volna azt mondani hogy : há' gyere má' el meg akarom lesni a búrád ) De ez csak az én véleményem :-)

Megkérdeztem mit szeret, milyen sütit stb.. aztán azt csináltam neki :-)

35.N , nekem 15 éves a lányom

2012. jan. 28. 10:34
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ^^
2012. jan. 28. 10:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért az óvszer ki ne essen a zsebedből!! :)))

Csak viccelek. Ne parázz annyit. :D A szülők még le vannak maradva, a 14 évesekre még azt hiszik, kicsik, szóval nem kell tartanod kínos kérdésektől.

2012. jan. 28. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
kicsik is a 14 évesek de még a 15 évesek is..
2012. jan. 28. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:

"A szülők még le vannak maradva, a 14 évesekre még azt hiszik, kicsik, szóval nem kell tartanod kínos kérdésektől."

Jól hiszik

2012. jan. 29. 11:07
 16/17 anonim ***** válasza:
15-ös válaszoló: A gyerekbe vetett hit a legfontosabb! ;)
2012. jan. 29. 11:30
 17/17 anonim ***** válasza:
16, pontosan:D
2012. jan. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!