Ott mit vizsgálnak?
Figyelt kérdés
Mivel 9.-be megyek és szakmunkásba is jelentkeztem el kell mennem egy orvosi alkalmasságira.2012. jan. 27. 13:28
2/8 A kérdező kommentje:
Ruházati eladó,fodrász,pincér,édesipari termékgyártó.
2012. jan. 27. 13:32
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg le kell vetkőznöd egy szál alsóneműre (de az maradhat) és megnézik a testfelszínt, végig a bőrödet, hogy nincs-e rajta elváltozás, gomba, bepálás, szemölcs stb. Aztán belgyógyászati vizsgálat: szív, tüdő fizikális vizsgálata fonendoszkóppal és áttapintják a hasi szerveket. Nyirokcsomók áttapintása. És nagy valószínűséggel elküldenek tüdőszűrésre is.
4/8 anonim válasza:
orvosi alkalmassági nálunk ez volt
- reflexeket nézték
-hallás vizsgálat
-látás vizsgálat
- fogakat
-tüdőszűrésről kellet papír
- mivel lány vagyok így citológia
- vérvétel
- vizeletet is megnézték (itt rám hozták a frászt, mert félre hívtak és azt mondták, hogy terhes vagyok szerencsére kiderült, hogy tévedtek)
5/8 anonim válasza:
Akkor szerintem csak általános orvosi vizsgálat lesz, mint pl. a jogsihoz is.
Vérnyomás-mérés, megkérdezik, van-e gyógyszerallergiád, milyen betegségeken estél át, volt-e végtagtörésed, valamilyen műtéted, ilyesmi. Semmi, amitől tartani kéne. :o)
6/8 A kérdező kommentje:
És szemvizsgálat biztos,hogy lesz?
2012. jan. 27. 13:45
7/8 anonim válasza:
Nálunk: súly,magasság,szem(szemüvegeseknek) labor és tüdőszürő.
8/8 anonim válasza:
nekem vérnyomás,magasság,súly,látás volt + vérvétel, hogy valami vegyszerre allergiás vagyok-e ( festő szakma...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!