13-14 év körüliek! Ti egy átlag hétköznapon mennyit tanultok? És milyen a jegy átlagotok?
nem tanultam semmit se(meg nem is szoktam),az átlagom 3,6
14/l
Nálam nem igazán lehet átlagot mondani, mert van 2 nagyon nehéz napunk, a másik 3 nap pedig tök laza.
A nehéz napokra folyamatosan tanulni kell, mert mindig felelünk. 1 órai tananyagot 1-1 tantárgyból úgy 10-20 alatt tanulok meg.(+ az előző anyagok átismétlése, szóval max félóra/tantárgy) 3-4 tantárgyat kell arra napra egyszerre, viszont 2re nem szoktam mindig tanulni. Ezekre a napokra átlagosan 1-1,5 órát tanulok.
A többi 3 napra nem kell csak akkor tanulni, ha dogát írunk, meg házikat irogatni. (viszont ha doga van, akkor egyszerre sokat kell megtanulni, így van, hogy akkor egy tantárgyra tanulok 1,5-2 órát is --> fuuh, de utálom ilyenkor, főleg, hogy mindig az utolsó pillanatban tanulok, elkezdem mindig valamikor este 10-11 felé, de mivel unalmas az anyag, mindig majdnem bealszok rajta) De szinte mindig a suliban csinálom meg, vagy itthon indulás előtt 5 perc alatt lefirkantom, kimásolom a könyv hátuljából a megoldást, stbstb...
14/L 8.o
Ha megcsinálnám a leckéket akkor napi 20 perc lenne.. Egyébként ebben a félévben alig tanultam.. Magyarból elég átolvasnom az anyagokat. Töriből kell megerőltetnem magam kicsit. Angolból is kb annyi tanulást igénylek, mint magyarból. Egész félévben a felvételire készültem, és 4,7 lett az átlagom. Puskázni nem szoktam:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!