Mit gondoltok, baj az, ha egy kamasz Szilveszterkor iszik?
Figyelt kérdés
De azért csak annyira, hogy még tud mértéket tartani. Értsd: Nem csúszik a földön, hányik az árokba stb., csak túlzottan vidám hangulatban lesz, hülyeségeket beszél, de úgy, hogy erre másnap még emlékszik.2012. jan. 1. 16:02
11/12 anonim válasza:
Én 16 éves koromig nem járhattam el bulizni, szilveszterkor meg ha névnap meg szülinap volt és előkerült a pezsgő abból ihattam 1 pohárral és ennyi volt. Bulizni apám csak úgy engedett el ha megígértem neki hogy nem jövök részegen haza tehát maximum 2 pohár sör meg egy rövid férhetett bele!! Ennek utólag örülök is mert most 24 évesen nem arról szól az életem hogy esténként a kocsmába költöm el a pénzemet alkoholra hanem inkább kézzelfoghatóra költök, ami hasznosabb is.
12/12 anonim válasza:
Én egy pohár boros kólát meg egy (pezsgős) pohár pezsgőt ittam. A szüleimnek semmi baja nem volt tőle. De ugye egyáltalán nem látszott rajtam. :)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!