Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengedjem 18 éves fiam...

Elengedjem 18 éves fiam szilveszterezni úgy, hogy elképzelhető, hogy az alkohol is elő fog kerülni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 16:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Elengedted végül? Remélem igen. Én nem örültem volna, ha 18 évesen anyám elrontja a szilveszterem.
2012. jan. 2. 00:05
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

én meg azon röhögök, hogy 18 évesen már a férjemmel (akkor még nyilván nem a férjem volt) töltöttem a szilvesztert :D

belegondoltam mi lett volna, ha a szüleim nem engednek el... igaz akkor már engedélyt se kértem :)

29N

2012. jan. 2. 13:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen az a baj, hogyha nem megy sehova szilveszterkor.
2012. jan. 4. 22:56
 24/28 anonim válasza:
100%
Én amilyen ritkán bulizok, már néha anyám könyörög, hogy menjek el bulizni haverokkal, meg ilyesmi, ne üljek mindig otthon. Szerintem az a minimum, hogy elengeded. 17/F
2012. jan. 7. 04:37
 25/28 Bloody Bory válasza:

Nahát vannak még az én szüleimnél is konzervatívabb szülők! Elengedted végül?

Én idén töltöttem először házon kívül a szilvesztert(barátnőkkel, egyikük nagymamájánál), és elengedtek - mondjuk ők biztosak lehettek abban, hogy se a húgom, se én nem piálunk be annyira, hogy szégyent hoznánk rájuk meg a családra.

19/L - de ettől még kötelesnek éreztem, hogy engedélyt kérjek, ha már az ő házukban lakom, és ők tartanak el. Szerintem ez elvárható lenne minden gyerektől.

2012. jan. 7. 10:46
 26/28 anonim válasza:
36%
én 13 éves vagyok és elmentem bulizni .. és még alkoholt is ittam .. de egy 18 évest hogy nem lehet elengedni?
2012. jan. 7. 13:37
 27/28 anonim válasza:
100%
13 évesen dicsekedsz azzal,hogy piáltál...csak gratulálni tudok hozzá... 20/L
2012. jan. 9. 12:08
 28/28 anonim válasza:
nos en 19 vagyok.. a szuleim eleinte engem se nagyon akartak engedni meg 17 ves koromban. Viszont ha nem engednek azzal nekem tesznek rosszat. Ha a gyereknek van annyi esze h ne igya le magat akkor nem fogja v igen de akkor is figyel h hol a hatar. En sem orultem volna ha nem engednek el hiszen ilyenkor vannak a legnagyobb bulik amiket egyszeruen nem szabad kihagyni engedd had legyen a barataival erezze jol magat :) en hihetetlenulrosszul elnem meg ha nem mehetnek szilveszterezni. Bizz benne te nevelted :D
2012. jan. 10. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!