17 éves vagyok, és lebuktam a szüleim előtt, hogy cigizek. De miért csinálnak ebből ekkora ügyet? Apám is 16 évesen kezdett el cigizni.
De én nem szoktam rá. Először 15 évesen szívtam el 1 szálat, aztán 17 évesen a másodikat, mostmeg 1 héten belül maximum 1-et, de van, amikor 1-2 hónap is kimarad. Csak akkor szívok el egyet, ha a társaságomban mindenki cigizik, vagy megkínálnak, vagy ilyenek.
Egyébként az apám miatt passzív dohányos vagyok, így szerintem az sokkal jobban árt.
De egyébként szerinted mindenki napi egy dobozzal kezdte? Szerintem a többség ugyanígy, heti egy, aztán kettő, csak amikor megkínálnak, aztán már vesz is magának és egyébként én nem dohányzom és soha nem is szívtam el még egy szál cigit sem, úgyhogy teljes döbbenet volt, mikor nagynéném átjött az újszülött babámat megnézni, folyamatosan gyújtotta a cigit, elnyomott egyet és már azzal a lendülettel gyújtott is egy újabbat.
Persze nem tettél semmi "rosszat", de sajnos a függőség fele így indul el az ember. És ezt ki tudná jobban, mint egy függő, dohányos apa, aki gondolom maga is így kezdte 17 évesen. És itt van 57 évesen és nem tudta abbahagyni. Még az sem zavarja, hogy valóban téged passzív dohányzásra kényszerít.
Köss alkut a fateroddal!
Kimegy az erkélyre,udvarra cigizni és te nem gyújtasz rá többet! Én is ezt mondtam nekik, és ma már nem cigizek, sőt a füstjét se szívom. :)
Ennyit biztosan megfognak tenni érted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!