Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Belezavarodtam az érzéseimbe....

Belezavarodtam az érzéseimbe. Mit tegyek? Se, gítsetek.

Figyelt kérdés

Múlt szombaton volt egy vacsora egy ismerősünknél és minket is meghívtak.

A vacsorán ott volt az a srác,akibe 3 éve szerelmes vagyok,de Ő észre sem vesz,mert a város elitjébe tartozik,Őt mindenki ismeri,engem pedig nem...:/

Mégis elkezdtünk beszélgetni,mert csak mi voltunk ott olyanok,aki nincsenek túl a 30-on.

Olyan jó volt vele beszélgetni,tök normális volt,nem volt sznob vagy nagyképű,mint általában másokkal.

Másnap írt facebookon,hogy talán elmehetnénk valahová,ha nincs semmi dolgom délután.

Elmentünk sütizni,utána elmentünk hozzájuk,filmet néztünk,képeket csináltunk és beszélgettünk...

Aztán felvetette az ötletet,hogy elmehetnék vele és az ismerőseivel moziba.Belementem a dologba.

Este viszont felhívott,hogy mégsem lenne jó ötlet,ha mennék,mert a barátnője féltékenységi rohamot kapott,amikor meglátta közös képeket rólunk és kiakadt.

Kicsit sz*rul esett,mert nagyon vártam már,de mondtam,hogy semmi gond.

Erre azt mondta,hogy talán bepótolhatnánk kettesben az elmaradt mozit,én pedig igent mondtam rá...

Tegnap viszont rám írt az éppen aktuális barátnője facebookon,hogy esetleg összefuthatnánk valahol,mert beszélgetni szeretne velem.

Azt írtam neki,hogy jöjjön el nyugodtan hozzánk,mert anyáék délután nem lesznek itthon.

Eljött és teljesen kiborultam :S

Elkezdte mondani,hogy látta a képeket a barátja telefonjába és a facebookon is(párat feltett a srác) és nagyon rosszul esett neki,mert vele még nincs is fent képe,velem viszont már van...

Aztán elkezdett sírni,hogy a barátjának már én tetszem,iránta már nem érez semmit,amiatt is összevesztek,mert én nem mentem el velük moziba.

Mondtam neki,hogy biztosan félre ért valamit,mert tudom,hogy a barátja szereti,nekem is mondta,hogy mennyire odavan érte,mindig róla beszélt,stb...(igazából nekem azt mondta a srác,hogy idegesíti néha a lány,de ezt nem tudtam volna neki a szemébe mondani :( )

Mondta,hogy örülne,ha nem találkoznék sokszor a barátjával,mert ha én mindig ott leszek körülötte,akkor nem fogják tudni helyrehozni a kapcsolatukat.

Azt mondtam neki,hogy igyekszem majd nem sűrűn találkozni vele...ez viszont hazugság volt,mert holnap is a sráccal leszek egész nap :S

Annyira nem tudom,hogy mit tegyek.

Szeretem a srácot,már régóta és minden álmom az volt,hogy jóban legyünk...

De egy részem viszont érzi,hogy ez nem lesz jó,mert teljesen különbözőek vagyunk és Ő tapasztaltabb is,mint én.

Még ott van a barátnője is...:/

A fiú most írt egy sms-t,hogy talán tölthetném náluk a szilvesztert,mert a szülei elutaznak pár napra és nem zavarnának.

Nem tudom,hogy erre mit kéne írnom :/

Szerintetek mit kéne csinálnom most ?

Egész délután sírtam,teljesen kivagyok :SS

14/L

2011. dec. 18. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem olyan nagy gond,hogy különböztök egymástól és az sem,hogy Ő tapasztaltabb.

Az viszont már gond,hogy így átcs€szi a barátnője fejét,pl. hogy veled kettesben jár moziba és sütizni,amikor barátnője van...

Ha velem ilyet csinálna a barátom(hogy a hátam mögött más lányokkal találkozgat),én biztos,hogy azonnal szakítanék vele.

Írtad,hogy "az éppen aktuális barátnője".Ezek szerint nem hosszútávú párkapcsolat párti.

A helyedben elgondolkoznék azon,hogy talán te is arra kellesz neki,hogy szórakozzon veled,aztán dobjon vagy a hátad mögött másokkal randizzon.

Tudom,hogy mit érzel most,de ez a srác az írásod alapján nem valami megbízható...

Lehet,hogy pár hónap(hét?!) múlva veled is ugyanezt tenné,mint a mostani csajszijával.

Esetleg várj még egy kicsit,ha úgy látod,hogy tényleg próbálkozik,akkor mondd meg neki,hogy köztetek csak úgy lehet bármi,ha szingli és nem flörtölget mindenkivel össze vissza.Vagyis én ezt tenném a helyedben,de nem vagyunk 1formák.

2011. dec. 18. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:

ezt a sráccal kell megbeszélned.

én valami oylasmit látok, hogy te szerelmes vagy abba a fiúba. a másik lány is szerelmes belé. régen a fiú is szerelmes volt abba a lányba, de most rájött hogy téged szeret.

meg kell beszélned vele, hogy ez így semelyikőtöknek sem lesz jó. az a másik lány meg fog őrülni a féltékenységtől. ha te és a fiú nem járhattok "nyíltan", te is bele fogsz őrülni ebbe, mert nem lehet a tiéd. illetve a fiúnak is rossz lesz, amiért nem lehetsz az övé.

mondd el neki az érzéseidet, hogy szereted. majd miután mindent elmondasz neki, kérd meg hogy gondolkozzon ezen, hogy beszéljen a barátnőjével.

2011. dec. 18. 21:49
 3/3 anonim válasza:

Tudom, hogy egy kicsit későn írok, de egyet értek a 21:49- kor válaszoló személlyel. Új suliba mentem és év eleje óta nagyon tetszet egy fiú az osztályból. A téli szünetben 2011- ben sms- ben bevallottam neki, hogy belé vagyok zúgva. Aztán bevallotta, hogy ő is az belém és most nagyon bírjuk egymást, együtt járunk haza, szóval szerintem te is mondd meg neki, hogy szereted. Nálam bejött. :)

Sok sikert kívánok neked!!! :D

2012. jan. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!