Valaki tud jó ötletet, tippet, tanácsot adni?
Figyelt kérdés
nagyon lerontottam az iskolába.. erős 4.-es tanuló voltam, és most 2es!!! vagyok.:SSS elhatároztam h javítani fogok, de az a baj h még nem nagyon volt alkalmam, 2lehetőségem volt eddig, és nem nagyon látszott az eredményen.:S azt tudom h a félévi bizonyítványom nem lesz túl jó.. sőt..:SSS de év végére maximum 1 hármast szeretnék.:)) tudnátok adni ötleteket?? h mi motiváljon h igenis tanuljal és jobban menjen? nagyon szépen köszönöm előre is.2011. dec. 2. 19:49
1/5 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy mi tudnánk neked motivációs ötleteket adni. Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mi az amiért tanulni akar. Most mondhatom azt neked hogy tanulj mert felnőtt korodban akkor lehet egy szép autód vagy házad, de nekem fogalmam sincs a te elképzeléseidről úgyhogy teljesen mindegy. De szerintem a tanulásoz nem a motiváció a legfontosabb, hanem az hogy legyen akaraterőd. Ülj le, nyisd ki a könyvet és tanulj! Ha eszedbe jut hogy valami mást akarsz csinálni akkor kezd el magadnak mondogatni (akár hangosan is), "Most tanulok!" vagy valami ehhez hasonló. Készíts be magadnak egy kis nasit és vizet hogy azért se keljen kimenned. Szellőztesd ki a szobát és rakjál rendet, mert a rendezett környezetben sokkal nyugodtabb az ember. És lehetőleg kapcsold ki a gépet is.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) megfogadom..csak olyan rossz ugy h tanulni és hajtani magad. h tudod h a tanároknak is csak az a lényeg h leteljen keservesen az a 45perc, és utána szarnak bele :)) már elnézést. viszont nagyon jó szüleim vannak, és nem szeretnék nekik csalódást okozni, mert tényleg mindenem megvan amit kérek :)) köszi még1x :))
2011. dec. 2. 20:26
3/5 anonim válasza:
Mert te nem azt várod,hogy leteljen a 45 perc?
Amúgy én nem tudhatom mi az ami téged motivál. Most mondjam azt,hogy engem az motivál a tanulásra,hogy kimehessek nyáron Párizsba ismét? Mindenkinek más kell a motiváláshoz.
Találd meg mi az. Gépezés,csoki bármi.
Kezdésnek az is valami,hogy a házikat mindig megcsináld azzal kezdj aztán kezdj el tanulni.
Az már egy haladás,hogy benned van a javítási szándék,de ez nem minden.
4/5 anonim válasza:
A tanárok kritizálása már jól megy, mostmár próbálj nem megbukni :D Az a baj, hogy úgy kritizálsz embereket, hogy neked még nagyon sok élettapasztalat, tudás hiányzik, hogy ezt megtehesd. Valószínűleg azért unatkozol órán, mert nem tanulsz, azt sem tudod, miről van szó... ha valóban nem megfelelőek a tanárok, akkor meg válts iskolát! De szerintem tudod, hogy nem az iskola a hibás, csak mást hibáztatni könnyű.
5/5 anonim válasza:
auz meséld el, mi változott
hogy lett a 4-ből 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!