Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha nem festem és nem vasalom...

Ha nem festem és nem vasalom gyorsabban fog nőni?

Figyelt kérdés

Nyár végén volt utoljára festve, és pár napja nem vasalom,és egy ideig nem is szeretném. Ha nem vasalom/festem gyorsabban fog nőni? Amíg nem festettem/vasaltam borzasztó gyorsan nőtt!

16L

2011. nov. 13. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hajadra célzol, nem fog gyorsabban nőni, csak a minősége lesz jobb, mert sem a vasalás, sem a festés nem kíméli túlságosan...

Amúgy télen lassul a növekedés, tavasszal gyorsul, igaz, nem annyira látványosan, de egy picit.

Amúgy az átlag hajnövekedés 1,23 cm havonta.

2011. nov. 13. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nő gyorsabban,csak nem törik,sérül annyira.
2011. nov. 13. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
De amikor pár hónapig nem festettem, sokat nőtt:)
2011. nov. 13. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ugyan olyan gyorsan nő,csak amikor nem fested,vasalod,nem törik rommá a vége,így többnek tűnik.
2011. nov. 13. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szeretek abban hinni, hogy ettől igenis gyorsabban nő! :) Egy tuti fix: szép, egészséges hajad lesz. :) Én pl. tudom ajánlani a ricinus olajat, 200 forint a patikában 50 ml :) (azthiszem...) Meg a növekedéshez az E-vitamint, azt is lehet kapszulában kapni. :)
2011. nov. 14. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ricinusolaj!!!

Veszel a gyógyszertárban, 300Ft-nál nem lesz több. Felviszed a hajadra, felkötöd, betekered palackkal, betekered egy törülközővel és így maradsz 1-2 órát. Kimosod és gyönyörű lesz:) Tapasztalat.

2011. nov. 14. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!