Kamaszok vagy felnőttek! Nektek milyen volt?
"... Jó kérdés. Még soha (!!) nem voltam fogorvosnál. De egy lyukas fogam sincs!!! ..."
Távedésben vagy. Az, hogy egyenlőre nem fáj a fogad az nem egyenlő azzal, hogy nincs még lyukas fogad. Ha nem voltál még fogorvosnál akkor ezt nem tudhatod.
Amúgy egy idő után ha mást nem a fogköveket le kell szedetni, mert az ínyt idővel hazavágja.
Ha valakinek olyan a fog elhelyezkedése és az étkezése, akkor lehet amúgy probléma mentes, de ez egy alap (száj)higiéniai dolog hogy az ember időnként elmegy kontrollra.
Kérdezőnek:
Nos igen ahogy írtam én csak magán fogorvoshoz járok, mert az állami szektorban sok a hentes.
Ha anyagilag megteheted, te is menj oda és nem lesz baj.
Nem látszik rajta semmi ;) Én meg nem megyek el addig. Jó, nem fáj stb addig én nem foglalkozok vele. Ez már legyen az én dolgom.
18F voltam
Nem fáj, kérjél érzéstelenítőt. Nem kell túlizgulni, nem nagy szám.
16/l
Kérsz érzéstelenítőt, és akkor nem. Van, hogy félreszúrják és még mindig érzed, hogy mit csinál, akkor feltétlen szólni kell, semmi olyat ne hagyj, ami fájdalmat okoz. Az a módi, hogy nem elkezdesz hörögni a nyálszívóval és két kézzel a szádban, hanem felemeled a kezed és akkor abbahagyja. Ha nem hajlandó megfelelő érzéstelenítést alkalmazni, akkor keresni kell másik orvost. Ez nem olyan, mint hogy nem mész jó fodrászhoz, hanem csak a sarki 3ezreshez, a fogaid egy életre szólnak, plusz gondolom nem vagy mazochista.
16/L
Anyukámnak ez a doktornő már vagy 6-7szer tömte a fogát és azt mondja rendes és nem fáj :)
Remélem is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!