Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves elmúltam és imádom a...

15 éves elmúltam és imádom a gyerekeket és mindig azon jár az eszem hogy gyermeket szeretnék?

Figyelt kérdés
Az interneten mindig babaholmikat nézegetek. nincs barátom és nem is érzem hogy kéne..nekem csak egy gyerek kell akit fel szeretnék nevelni, megadni neki mindent amit csak tudok nem szenvedne szeretet hiányában se semmi másban nem tom hogy tudnám ezt az érzést elnyomni ..mert elg rossz hogy nincs gyerekem és szeretnék
2011. okt. 14. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, elég nagy butaságot írtál..mi az hogy nem biztos, hogy a gyermeke szeretni fogja???? Az én lányom 4 hós ma, sok mindent még nem tud csinálni, de ki tudja mutatni a szeretetét..én vagyok neki a fény az éjszakában, ha engem meglát, rögtön mosolyog, még a szeme is ragyog...úgy kapaszkodik belém, mintha soha sem akarna elengedni..és ehhez csupán annyit kellett tennem, hogy megszülöm...persze én imádom, és folyamatosan szeretgetem, de egy kisgyereknél ilyenkor még annyira anyaközpontúság van, hogy ha ne adj Isten verném(soha nem fogom), akkor is én lennék neki a minden....
2011. okt. 19. 13:16
 12/14 anonim válasza:

13:16 ez mind szép és jó, és gratulálok is a babához, viszont én nem arra gondoltam, hogy kisgyerekként...

Hanem majd, ha felnő, és azt mondtam lehet... mert míg egy gyerek felnő sok minden történik, s a kamaszkorban meg sokan lázadoznak, tudom én ezt magamról. Meg nem mindenki tudja annyira kimutatni a szeretetét...

2011. okt. 19. 19:01
 13/14 anonim ***** válasza:
kamaszként szinte kivétel nélkül mindenki harcol a szüleivel. én pár éve még nem bírtam ki egy napot a nélkül, hogy nem ugrottam volna anyu torkának, ma pedig ő az egyik legfőbb bizalmasom, folyton ölelgetem, és hihetetlen jó a viszonyunk. ez egy olyan időszak, amit túl kell élni. ennyi. utána lehet olyan jó a viszony, mint előtte. az, hogy nem mutatja ki mindenki az érzelmeit... hát, ez tényleg midnenkinél más. van, aki igényli, hogy kimondják neki, van, aki csak azt szeretné, ha mutatnák neki, valaki pedig azt se várja el, hogy tudjon róla. meg felnőtt korban, egy-két gyerek után mindenki kicsit más szemmel nézi a szüleit. ilyenkor, ha másból nem, abból tudni lehet, hogy szeret minket valaki, hogy szüksége van ránk, még ha csak azért is, hogy egy estét vigyázzon a gyerekre.
2011. okt. 19. 20:42
 14/14 anonim válasza:

Hali!!

szertem nem baj haszeretnél gyereket de várj egy kicsit nehogy túlválald magad

2011. nov. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!