Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen volt az 5 éves (...

Milyen volt az 5 éves ( asszem így hívják ) gimis osztálytalálkozód?

Figyelt kérdés

Igaz, én még csak 14 vagyok ,de szerintem tök jó lesz majd érettségi után újra talizni, és meglátni hogy ki mire vitte.

Ti hogy vagytok ezzel?

2011. okt. 6. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

5 éves: ki hol tanult tovább, volt egy-két anyuka/apuka

10 és 15 éves: ki mit dolgozik, kinek hány gyereke van (volt aki két érettségi találkozó között 3 gyereket hozott össze)

20 éves: meló, gyerek, kik váltak el (majdnem mindenki), ki melyik országban él/hová készül

Aztán lassan már az lesz, hogy ki él még.. :-S

És a nagy tanulság: semmit nem számítottak a jegyek és hogy ki milyen tanuló volt.

2011. okt. 6. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
:) Apának idén lesz a 32 éves oszt.találkozója :D Összejönnek majdnem minden évben ahányan tudnak így nem sok újdonságot tudnak mondani egymásnak mint pl. 5éves vagy 15ödik éves találkozón (kinek hány gyereke van, hol él stb...) :) Elbeszélgetnek, ilyesmik.
2011. okt. 7. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Apukámnak ma van a 30-dik :) Igen arról beszénlek, mondta hogy mire vitte, hány gyereke van ...
2011. okt. 8. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:

10-06 19:25 jól leírja a lényeget.

Nekünk 5, 35 és 40 éves volt csak. (A 45 évesnek még nem jött el az ideje.)

Az 5 éves szervezője megsértődött egyesekre, mert nem akartak fizetni, mondván, hogy későn jöttek.

Vannak, akik teljesen eltűntek.

Sajnos, szaporodnak a halottaink. Már az 5 évest sem érte meg mindenki. A 35 éves nagy újság volt a hosszú kihagyás után, a 40 évesen nem éreztem jól magam. Több tanárunk is jelen volt az utóbbi kettőn.

-------------

Apámék évenként összejöttek, pedig egy a háború miatt több gimnáziumból összevont osztályban érettségiztek. A végén már csak heten maradtak.

2011. okt. 9. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első az általános iskolai osztálytalálkozónk volt, két évvel a befejezése után.

Feltűnt, hogy B. Magdi micsoda szexbomba lett. :-( Sajnos, nem mondtam meg neki.

Egy 20 éves egyetemi találkozóra ugyanabból a multiból érkezett egy vezető beosztású és egy laborban keccselő volt évfolyamtársam. A vezető beosztású elmondta, hogy milyen piszkos pszichológiai trükkökkel kényszerítik jobb teljesítményre a dolgozókat. A laborban keccselő elmondta, hogy milyen veszélyes rákkeltő gyártási folyamatokat helyeztek ki Franciaországból hozzánk.

Az öt éves érettségi találkozón valaki elmondta, hogy az egyik agyonsztárolt tehetséget utoljára Bécsben látta fagylaltot árulni.

A harmincöt éves érettségi találkozón valaki elmondta, hogy a szülői értekezleten egy padba került egy nővel, aki re lecserélte a feleségét. Ugyanott valaki elmondta, hogy amíg kerületi ügyész volt, addig tudta, hogy mi fehér, és mi fekete, ki a jó és ki a rossz; de amikor feljebb lépett, akkor már minden összekeveredett.

A negyven éves érettségi találkozóra valaki hazajött Amerikából. A gyerekei már teljesen amerikanizálódtak.

Voltam egy régi munkahelyi osztályom 10 éves találkozóján is. Az osztályvezető este 9-kor telefonált, hogy tízkor érkezik. Nem tudom, mikor érkezett meg, mert 9-kor lejárt az asszonytól a kimenőm.

2011. okt. 11. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!