Milyen volt az 5 éves ( asszem így hívják ) gimis osztálytalálkozód?
Igaz, én még csak 14 vagyok ,de szerintem tök jó lesz majd érettségi után újra talizni, és meglátni hogy ki mire vitte.
Ti hogy vagytok ezzel?
5 éves: ki hol tanult tovább, volt egy-két anyuka/apuka
10 és 15 éves: ki mit dolgozik, kinek hány gyereke van (volt aki két érettségi találkozó között 3 gyereket hozott össze)
20 éves: meló, gyerek, kik váltak el (majdnem mindenki), ki melyik országban él/hová készül
Aztán lassan már az lesz, hogy ki él még.. :-S
És a nagy tanulság: semmit nem számítottak a jegyek és hogy ki milyen tanuló volt.
10-06 19:25 jól leírja a lényeget.
Nekünk 5, 35 és 40 éves volt csak. (A 45 évesnek még nem jött el az ideje.)
Az 5 éves szervezője megsértődött egyesekre, mert nem akartak fizetni, mondván, hogy későn jöttek.
Vannak, akik teljesen eltűntek.
Sajnos, szaporodnak a halottaink. Már az 5 évest sem érte meg mindenki. A 35 éves nagy újság volt a hosszú kihagyás után, a 40 évesen nem éreztem jól magam. Több tanárunk is jelen volt az utóbbi kettőn.
-------------
Apámék évenként összejöttek, pedig egy a háború miatt több gimnáziumból összevont osztályban érettségiztek. A végén már csak heten maradtak.
Az első az általános iskolai osztálytalálkozónk volt, két évvel a befejezése után.
Feltűnt, hogy B. Magdi micsoda szexbomba lett. :-( Sajnos, nem mondtam meg neki.
Egy 20 éves egyetemi találkozóra ugyanabból a multiból érkezett egy vezető beosztású és egy laborban keccselő volt évfolyamtársam. A vezető beosztású elmondta, hogy milyen piszkos pszichológiai trükkökkel kényszerítik jobb teljesítményre a dolgozókat. A laborban keccselő elmondta, hogy milyen veszélyes rákkeltő gyártási folyamatokat helyeztek ki Franciaországból hozzánk.
Az öt éves érettségi találkozón valaki elmondta, hogy az egyik agyonsztárolt tehetséget utoljára Bécsben látta fagylaltot árulni.
A harmincöt éves érettségi találkozón valaki elmondta, hogy a szülői értekezleten egy padba került egy nővel, aki re lecserélte a feleségét. Ugyanott valaki elmondta, hogy amíg kerületi ügyész volt, addig tudta, hogy mi fehér, és mi fekete, ki a jó és ki a rossz; de amikor feljebb lépett, akkor már minden összekeveredett.
A negyven éves érettségi találkozóra valaki hazajött Amerikából. A gyerekei már teljesen amerikanizálódtak.
Voltam egy régi munkahelyi osztályom 10 éves találkozóján is. Az osztályvezető este 9-kor telefonált, hogy tízkor érkezik. Nem tudom, mikor érkezett meg, mert 9-kor lejárt az asszonytól a kimenőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!