Vannak legjobb barátaitok?
Szerencsére van.
Igazából úgy 4 van.Tudom hogy fura de egyikőjükről sem tudnám azt mondani, hogy csak sima barát.
1 már gyerekkorom óta, de ő sajnos még általánosban iskolát váltott, így ezért kicsit meglazult a barátságunk de még még mindig tarjuk a kapcsolatot, amikor csak találkozunk rengeteget beszélgettünk, nagyon szeretem őt.
A másik 3-mat a gimiben ismertem meg.Örült egy csapat lettünk.Igazi barátok, akikkel bármit megoszthattok ha kell hülyülünk, nevetünk és sírunk is együtt.
Hálás vagyok, hogy megismerhettem 4 ilyen nagyszerű embert és a barátjaiknak mondhatom magam
háát. vannak akikkel jóban vagyunk, de nem az a lényeg, hogy neked most a veled egykorú lányok közül kell választanod egy barátnőt. ő majd jön magától. ha nincsen, akkor sem kell csüggedni, akkor fejezd ki magad valahogy: versben, történetben, dalban, vagy egy rajzzal.. ahogy jólesik :) és egy legjobb barátnak nincsenek megkötései: ugyanúgy jóban lehet egy emós és egy nem emós, mint kettő nem emós :) és nem kell hogy veled egykorú legyen: mindent eltudsz mondani pl a nővérednek, egy rokonnak.. de a legfontosabb, akivel sosem tudsz úgy összeveszni, hogy megszűnne a szeretete, és mégis mindehnt elmondhatsz neki... az az Édesanyád :)
12, lány
Nincs. Eddig mindkét legjobbnak hitt barátnőmben csalódnom kellett.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!