Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sok szülő miért jön mindig...

Sok szülő miért jön mindig azzal, hogy nem szabad gyereknek csúcskategóriás telefont venni pl ( galaxy note galaxy s2) meghogy nem tudja kihasználni és nem való neki pedig igenis ki lehet használni és való?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 18:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

netezés, játékok, szótár, fordító, hírek

ez még 5% sincs. Nem tudja senki se kihasználni mert mindig vannak benne új lehetőségek. Ebben a telefonban több lehetőség van valamennyivel mint egy ZTE Blade-ben. Amit te felsoroltál nincs 5% se talán.

Nem való egy gyereknek csúcskategóriás telefon. Max ha van rá keret és nem sajnálják rá a pénzt. Azt nem írom hogy nem tudnál rá vigyázni mert gondolom ha ilyen készüléket akarsz akkor vigyázni is fogsz rá. De mondjuk ha utcán kikapják a kezedből akkor nincs többé (ha nem mész át panrációba és vered szét a tolvajt :D). Meg az ilyen csúcskategóriás dolgoktól ha mindent megvesznek a gyereknek elkényeztett lesz.

És az összeshez hozzáfűzöm: TISZTELET A KIVÉTELNEK.

2011. szept. 22. 21:37
 12/25 anonim válasza:
89%

Mert például nem akar kitenni annak, hogy ellopják a gyerektől, a méregdrága telefont.

1. ha csak "simán" ellopják, az csak anyagi veszteség,de

2. ha kirabolnak érte és jól elagyabugyálnak az nagyon nagy trauma, gyereknek, szülőnek.

Egy gyereknek nem keel ilyen hivalkodó készülékkel járkálni! Egyetértek a szüleiddel, nem neked való.

2011. szept. 23. 00:15
 13/25 anonim ***** válasza:
39%
azért mert 1. drága,2. mi a csodáért örüljön ha van telefonja annak a lényege az sms és hogy telefonálni tudjon,még a netet is letiltanám,nekem ne facebookozzon órán,egy gyereknek nem kell szuper telefon,majd ha felnő dolgozik vehet magának addig elég egy egyszerű is
2011. szept. 23. 04:25
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

Sok ilyen kérdést láttam már itt és eddig mindegyikre válaszoltam. Most se lesz máshogy.

Most gondolj bele, mire is kell a többségnek egy ilyen telefon? Elárulom F-betűvel kezdődik és acebook a vége. Most azért lecsengetni egy horribilis összeget, hogy a kedves gyerkőc órákon át ott lógjon, na az aztán teljesen felesleges.

Persze ne nézzen engem senki egy visszamaradt, konzervatív valakinek, aki máglyán égeti el az ilyen dolgokat. Vannak hasznos telefonok, személyesen tapasztaltam. Például engem a sz@rból húzott ki a telefonom GPS-e, amikor eltévedtem a kiránduláson.

Jó, nem azt mondom, hogy egytől egyik, minden gyereknek a fészbuk miatt kell a telefon, de senki nem mondhatja azt, hogy füllentek, amikor azt mondom, sokaknak csak azért kell. A Facebook miatt.

De van itt egy másik nézőpont. Ugye a legtöbb gyereknek a szülei veszik ezeket. Ha a gyerek esetleg tönkrevágja, akkor azt gondolhatja, ha már egyszer megvették nekem, akkor ki is javítják, vagy kapok újat. Ha meg nem kap vagy nem javítják meg, megy a hiszti meg, hogy "bárcsak ne te lennél az apám" stb. Ez csak egy fogyasztó géppé neveli a srácot. Az meg mégegy csavar, hogy a gyerek szépen-lassan az elkényeztetés melegágyába zuhan. Természetesen ez csak egy variáció az ezer közül.

15/F

2011. szept. 23. 07:11
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Apukámnak S2-e van, de ő ki is tudja használni. Nekem elég az én nokiám amivel lehet fényképezni, telefonálni, netezni (bár elég drága) facebookozni ...

Egy ilyen telefonnal ha egy tásaságban megjelensz akkor tuti elfogják lopni, de tőlem aztán ...

2011. szept. 23. 14:10
 16/25 TKI Ibolya ***** válasza:
39%
Majd akkor válogasson a kedves gyermek ha maga keresi meg a rávalót!Azért mert nem tízen éveseknek találják ki ezeket a méregdrága telefonokat!És még valami:A számlát is annak kellene fizetni aki létre hozza,ha nem akkor meg újból azt mondom ne válogass!
2011. szept. 23. 19:58
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Mert mi a francnak ?

Menjél, focizzál, sakkozzál, lóhjál a városban, ha meg gépezni akarsz, akkor ülj le az otthoni gép elé. Nem hiszem, hogy nem bírsz ki 10-12 órát gép nélkül...

2011. szept. 23. 21:04
 18/25 anonim ***** válasza:
A lányom is itt panaszkodik (11 éves) hogy neki érintő képernyős telefon kell meg anyám tyúkja az osztálytársai miatt , erre mondom neki ,hogy az én időmben telefon se volt mégis meg voltam nélküle.
2011. szept. 24. 13:21
 19/25 anonim ***** válasza:
3%

Azért mondják, mert sajnálják rád a pénzt, vagy szerintük nem érdemled meg.

De leginkább azért érvelnek éppen ezzel, hátha esetleg elhiszed és akkor megúszták, hogy újra valami hasonlót kérjél.

Csak szeretik fösvénység helyett bölcsességnek álcázni ezt.

2011. szept. 24. 21:52
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
utolsó te is valami nagyon okos tizenéves vagy,aki abszolút nem tudja mennyit ér a pénz,és be van sértődve mert nem kapja meg amit akar
2011. szept. 24. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!