Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van vmi fizikai vagy hasonló...

Van vmi fizikai vagy hasonló hatása a tinikre a horror filmek, ha nagyon félnek ha megnézik?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

előző vagyok

a film arról szül, hogy felveszik filmre azt, ahogy nézik az egyetemi főmuffok a filmet, és mit ne mondjak, elég durva(karóbahúzzák a csajt, levágják az egyik dok filmes fejét, de elötte 3 faszi megdugja. Aztááááán mi is van még? jah, mit képzeltek, hogy majd a kannibálok leülnek velük teázgatni? Nyomorékok)

2011. szept. 15. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom hogy nem igaziak az ember kínzások. Ezért tiltották be a filmet 50 országban mert annyira élethű volt hogy azthitték valódi. Van egy honlap (most nem jut eszembe a neve) amin megmutatják hogy hogy csinálták meg ezeket a jeleneteket.
2011. szept. 15. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

úgy látom, nem mondtam hülyeséget, tényleg kihat a horrorfilm nem egy emberre :)

mennyire bizonygatja,hogy nem...

és látszik milyen ember, hisz élvezi ezeket a dolgokat. ez okoz neki örömöt, hogy lát meghalni valakit.

ez normális?

nagy túlzással, de mégis megkérdezem, hogy legközelebb ő fog megölni valakit?

2011. szept. 18. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A Horrorfilm és az hogy látsz meghalni valakit nagyon távol van. A Fil nem igazi :D.

Hagy mondjam el: Attól hogy számomra ilyen idősen nem a mesék vagy a drámát szórakoztatnak akkor én máris gyilkos leszek, nem vagyok ember, elmebeteg állat vagyok? Kicsit sem. Attól hogy metált hallgatok nem fogok megőrülni és attól hogy szeretem a horrort nem fogok ölni.

Ha azt hiszed röhögve nézek végig egy fűrészt akkor tévedsz. Azért szeretem a horrort meg izgalmas.

Gyilkosságot nem láttam élőben de ne hidd azt hogy mosollyal az arcomon mennék tovább.

Ne beszélj baromságot, nem élvezem az ember ölést. Vannak ilyen "horror-humor" filmek is amiket tényleg lehet röhögni de nem azon hogy kitépi a belét, hanem azon ahogy beszólnak, ami tényleg vicces benne.

Gondolom te is láttál már 1-2 horrorfilmet ami tetszett neked. Gondolom nem a gyilkolás meg a kínzás tetszett benne ha volt ilyen horror ami tetszett.

2011. szept. 18. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!