Van vmi fizikai vagy hasonló hatása a tinikre a horror filmek, ha nagyon félnek ha megnézik?
előző vagyok
a film arról szül, hogy felveszik filmre azt, ahogy nézik az egyetemi főmuffok a filmet, és mit ne mondjak, elég durva(karóbahúzzák a csajt, levágják az egyik dok filmes fejét, de elötte 3 faszi megdugja. Aztááááán mi is van még? jah, mit képzeltek, hogy majd a kannibálok leülnek velük teázgatni? Nyomorékok)
úgy látom, nem mondtam hülyeséget, tényleg kihat a horrorfilm nem egy emberre :)
mennyire bizonygatja,hogy nem...
és látszik milyen ember, hisz élvezi ezeket a dolgokat. ez okoz neki örömöt, hogy lát meghalni valakit.
ez normális?
nagy túlzással, de mégis megkérdezem, hogy legközelebb ő fog megölni valakit?
A Horrorfilm és az hogy látsz meghalni valakit nagyon távol van. A Fil nem igazi :D.
Hagy mondjam el: Attól hogy számomra ilyen idősen nem a mesék vagy a drámát szórakoztatnak akkor én máris gyilkos leszek, nem vagyok ember, elmebeteg állat vagyok? Kicsit sem. Attól hogy metált hallgatok nem fogok megőrülni és attól hogy szeretem a horrort nem fogok ölni.
Ha azt hiszed röhögve nézek végig egy fűrészt akkor tévedsz. Azért szeretem a horrort meg izgalmas.
Gyilkosságot nem láttam élőben de ne hidd azt hogy mosollyal az arcomon mennék tovább.
Ne beszélj baromságot, nem élvezem az ember ölést. Vannak ilyen "horror-humor" filmek is amiket tényleg lehet röhögni de nem azon hogy kitépi a belét, hanem azon ahogy beszólnak, ami tényleg vicces benne.
Gondolom te is láttál már 1-2 horrorfilmet ami tetszett neked. Gondolom nem a gyilkolás meg a kínzás tetszett benne ha volt ilyen horror ami tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!