Nem tudom mivan velem! :S szóval az van hogy van egy lány és iszonyatosan tetszik de mintha elérhetetlen lenne. Egyszer már megkérdeztem h lehetne e több de csak a lezárós szöveg majd ha nagy leszel. S úgy érzem nem lesz meg. Mit csináljak? 14/F
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 15:01
11/15 anonim válasza:
biztos... a csajok akkor sem a pc-d izmosságát szeretik hanem a karodét ja bocs neked xboxod van barkóczi
12/15 anonim válasza:
De nem is azokat akik lenéznek másokat.
13 éves vagyok. Hol van még az igaz szerelem? SEHOL. Mellesleg honnan a fenéből veszed hogy nem vagyok izmos?
13/15 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy kimondta hogy azzal akarok menőzni h jó a segge meg facebookon mennyaszonnynak nincs is facebookom nem is wowozok.. legközelebb megtarthatod a válaszod másnak kösz
2011. szept. 7. 20:17
14/15 anonim válasza:
Szerintem is a korod. Gondolj bele, ő már 15 éves, az ilyen korú lányok 17-19 évesekkel akarnak járni. Keress mást, ez nem fog összejönni, maximum ha már olyan idősek lesztek, hogy az az egy év nem fog számítani. (25 éves korod körül. Ugye, hogy addig nem akarsz várni rá?)
15/L
15/15 A kérdező kommentje:
hát nem akarok az tény...:)
2011. szept. 9. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!