Mit tegyek? Sulis ügy.
Most mentem gimnáziumba, van egy pár régebbről ismert is ember az osztályból. 20an vagyunk , 4 fiú és 16 lány.
A jobb kezem gyengébb, nehezen használom. Így születtem.
Pl nem tudok egy poharat megfogni vele vagy ha meg is akkor nagyon nehezen.
Általános iskolába a fiúk sokat csúfoltak-e miatt, tesi órán is kiröhögtek, szídtak, ha pl. játszottunk és miattam vesztettünk egy pontot. Volt, hogy sírva mentem haza. Emiatt csöndesebb, visszahúzódóbb vagyok.
Most a testnevelés óráról állandó felmentést kértem.
Hamarosan lesz az új osztályoknak ilyen "bemutató" fellépés. De félek, hogy nemtudom majd azokat megcsinálni pl. táncnál amit a többiek. Nem akarom őket "hátrányolni" , hogy nem tudom ugyanúgy csinálni.
Félek, hogy nem fogadnak el, úgy , hogy amilyen vagyok.
Köszi a válaszokat! :)
Hát azt mondta az osztályfőnök, hogy lesz gyógytesi csak nem tudja, hogy mikortól de majd szól.
Hát nemtudom nálunk csak a futáshoz nemkell a kezünket használni,szóval én megértem a felmentést.
Jó päraszt oszzálytársaid voltak,már elnézést,de mint ha tehetnél erről.
Szerintem is nyugodtan mondd el nekik azt amit ide leírtál. Ez miatt nem közösíthetnek ki!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!