Milyen volt az első nap a suliba? ^__^
Meglepően jó. Sokat baromkodtunk a haverokkal.
Kár, hogy a többi nem erről fog szólni...:/
Nem volt már tegnapi évnyitón sem az osztályfőnökünk és ma sem volt. Más tanár volt az osztállyal és mondta, hogy holnap ne jöjjünk be :D Szóval nekem holnap lesz az első napom. De 1-2 óra és húzok haza.
U.i.: Nekem 15én műtik a kezem :( :D
18/F
átizzadtam az ingem :D
ellenben en motorral járok ezt csak azert irtam le hogy aki busszal jar az most irigykedhet :P
Kicsit unalmas, mert csak évnyitó, meg két ofő volt, de az alatt szorosabban összebarátkoztam pár osztálytársammal, kedvesek :)
A mai nap még jó volt, de a holnapi... bazz. Nem tudom. Hét óránk lesz!
Tegnap álomba sírtam magam az idegességtől, ma reggel végig könnybe lábadt szemekkel mászkáltam, és nem mertem kinyitni a számat, nehogy elhányjam magam. A csini, új magassarkúm feltörte a lábam.
Első szünetben magányosan gubbasztottam a folyosón, és azt gondoltam, hogy mindenki utálni fog.
A harisnyám legalább 3 helyen felszakadt, és kiderült, hogy nem írhatok színes tollal, pedig beszereztem egy csomó rózsaszínt és lilát.
Később eldumálgattam a lányokkal, akik egész rendesnek tűnnek, de ez nem ellensúlyozta a többi borzalmat, úgyhogy suli után találkozni akartam a barátommal. Ám kiderült, hogy neki 7 órája volt, míg nekem 5. Oké, gondoltam elmegyek hozzájuk, és megvárom. A mamája beengedett, viszont a szobája zárva volt, így 2 teljes órán keresztül a folyosón gubbasztottam reklámújságokat olvasva.
Szerinted milyen volt?
Nekem nem volt rossz.
Bár a tavalyi és a tavalyelőtti (de főleg a tavalyi) nagyon jó év nagyon jó volt, így most kicsit többet vártam az első naptól. :(
Sajnos 2 fiú, akik órákon nagyon adták a hangulatot, megbuktak. :S Pedig az egyiket nagyon bírtam, hozzám és a legjobb barátnőimhez nagyon kedves, meg aranyos volt, mindig hülyült velünk. :D
De szünetekben lejárkáltunk hozzájuk, meg ők is hozzánk, és együtt hülyéskedtünk. (ők 2en, mi 3an, +még 3 fiú az osztályból)
Újra láttam az lb-imet, akikkel (sajnos) szinte egész nyáron nem találkoztunk, és jókat dumáltunk. :D
Szerintem még 2-3 nap buli lesz, utána meg kezdődik a tanulás. -.-"
De azért biztos megy a baromkodás egész évben, remélem idén is annyit fogok nevetni, mint tavaly! :)
14/L, 8.-os lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!