Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most hogy fogok iskolába menni?

Most hogy fogok iskolába menni?

Figyelt kérdés

17/L vagyok. Kérlek olvassátok végig nagyon fontos.

Egyszerűen rettegek az iskolától. Amint bent vagyok nagyon félek, nem tudom mitől, elfog az idegesség, görcsbe van a gyomrom, haza akarok menni és sírhatnékom van.

Nem tudom mi ez, vagy miért.

Eddig egyszer volt régen velem ilyen, de az utóbbi években egész jól éreztem magamat, most meg előjött ez. Próbálok jóra gondolni, zenét hallgatni, de semmi sem segít alig bírok elaludni. Mit csináljak? Szó szerint rettegek és itthon sírok:(

2011. szept. 1. 16:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én nem járok, mert nálam nincs ennyire eldurvulva a helyzet.

Nem biztos, hogy az, de nagyon sanszos. Attól függ, élbe lépnek-e nálad a tipikus tünetek, tehát szédelgés, rossz közérzet, hányinger, fulladás, zsibbadás, remegés, meg ilyenek.

2011. szept. 1. 18:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Hányinger és félelem? Hmm... ez érdekes. Kompetens véleményét kéne kikérned.
2011. szept. 1. 18:26
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Kétoldali masszív iskolaundor. Hidd el, még vissza is fogod sírni az iskoláséveket, amikor már dolgoznod kell. Most pedig szépen menj be a suliba, mert még gyerek vagy, ott a helyed.
2011. szept. 2. 09:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak. :( Igen ez valószínüleg tényleg pánikbetegség.

Az osztálytársaiddal milyen a kapcsolatod? Tanárokkal? Korod? Jaa és utolsónak üzenem hogy elég volt már ebből a az "iskola undor" fajta hülyeségből -.-"

2011. szept. 2. 16:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:) Tudom, és örülök, hogy még gyerek vagyok, nem is azzal van a baj, hanem egyszerűen rossz érzés volt nagyon. Mindig is kitűnő voltam, szóval nem vagyok aza lógós típus.

Ma már sokkal jobban éreztem magamat.

TAnárokkal nagyon jó a viszonyom, osztálytársakkal is, csak évfolyamon érzem úgy, meg a sliban néha, hogy ha végig megyek enhogy rajtam nevessenek, meg ilyenek.

:)

2011. szept. 2. 17:34
 16/18 anonim ***** válasza:

'TAnárokkal nagyon jó a viszonyom, osztálytársakkal is, csak évfolyamon érzem úgy, meg a sliban néha, hogy ha végig megyek enhogy rajtam nevessenek, meg ilyenek.'

Ezzel én is így vagyok, a különbség csak annyi, hogy az én félelmem nem alaptalan (röhögtek már körbe minden ok nélkül).

2011. szept. 2. 17:39
 17/18 A kérdező kommentje:

Jajjj bocsi a hibákért!:)

Sajnálom:( Annyira nems zeretem, ha ilyen helyzet adódik:( Nem j ha cikiznek vagy kinevetnek valakit, vagy bármi ilyesmi.

Tudom, hogy nem annyira megnyugtató, de próbálj nem odafigyelni ezekre, és légy magabiztos.

2011. szept. 2. 17:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem kell itt bebeszélni,hogy pánikbeteg vagy.Attól,hogy pár tizenéves pár sorodból azt mondja,hogy pánikbeteg vagy nem biztos,hogy az vagy,főleg ha egy szakember nem jelentetté még ki ezt neked. Szóval ne aggódj.

Biztos megbeszéltétek,hogy mit kell csinálnod ha rád jön ez a félelemérzet,gondolok itt légzésre és ilyenekre,hogy nézz szembe ezzel az egész üggyel.

Szerintem ha kitartó leszel,mennifog és elfog múlni ez a félelemérzet,de javítsd ki ha tévedek (én csak az itt írtakból vettem le) képes vagy bebeszélni magadnak dolgokat,én is ilyen vagyok,képes vagyok bebeszélni magamnak,hogy beteg vagyok és lázas az is leszek meg ilyesmi. Ez ellen is tehetsz. De ha nem ígyvan akkor bocsáss meg!:) Ne hagyd,hogy beléd beszéljenek mindenfélét.

2011. szept. 2. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!