Baj ha nem szoknyába megyek tanévnyitóra?
egyszerűen gyűlölöm a szoknyákat
9.-es leszek és egy fényes szűkebb szabású fekete naciban szeretnék menni
jó lesz ez?am a suli a matróz blúzt se követeli meg
15/L
Nem lesz gond. Nekünk kikötötték, hogy szoknya kell, de senki nem jár abban.
16/é
köszi a válaszokat!
most beszéltem egy osztálytárssal(legalábbis azok leszünk)és mondta,hogy ő is nadrágban megy
szóval nem én leszek az egyedüli
de am nincs is fekete szoknyám és azért kérdeztem,hogy jó lesz ez így?mert akkor még venni kel egy szoknyát is:D
eddig csak 1x találkoztam az osztályfőnökömmel akkor amikor odaadta a papírt amin az van,hogy mit kell venni
de akkor nem mondta,hogy kötelező a szoknya
de szerintem megkérdezem egy 10.es lánytól,hogy kötelező -e?
Kedves 77%
Nekünk még a kiküldött értesítőben is benne volt, hogy szoknya kell. Minden kilencedikes szoknyában megy, mi is abban voltunk. Aztán amikor láttuk, hogy mindenki nadrágban van, azóta nem veszi senki. Csak a kilencedikesek, de ők is csak év elején. Ne kardoskodj már ennyire emelett.
Nekünk egyáltalán nem kötelező a szoknya. Legyen fekete (nem más színű!) alj és fehér, ünnepélyesebb felsőrész, blúz.. A cipő nem lehet sportcipő, tornacipő, vagy egyéb. Lehet topánka, vagy ősszel-télen csizma. :)
Jó, tudom ez senkit nem érdekel..:)
Amúgy szerintem tök jó lesz a nadrág is. Én most szoknyában megyek, mert a barátnőmtől kaptam egy fekete szoknyát, de amúgy általában nadrágban szoktam menni.
14/L (9.-es :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!