Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak vicces sztorijaitok...

Vannak vicces sztorijaitok hogy mondtátok meg a szüleiteknek, hogy megjött az első havitok?

Figyelt kérdés
Az itt feltett kérdésről jutott eszembe, már ott is írtak vicces történeteket, de hátha van még másnak is. Hagy nevessünk egy jót!:D
2011. aug. 27. 20:59
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
11 voltam es egyedul voltam otthon.megyek wc re es latom h vlmi barnas van a bugyimban.hat fogom a bugyim...probalom kimosni kezzel...nemm megy.vegso elkeseredesemben levittem a bugyim a kukaba,hogy anyuek ne talaljak meg.hazaert apu,ulok a wc n es megint barnas valami.hat kialtok apunak:apuuu!hogy lehet a puncin keresztul fosni ugy,hogy nem is erzed?
2011. dec. 2. 22:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Eleinte olyan sötétebb színe volt meg hát én még nem is láttam olyat és azt hittem hogy beszartam :P"

"hogy lehet a puncin keresztul fosni ugy,hogy nem is erzed?"

Ezeken meg én szartam be. xDD

Utolsó, ezt tényleg elsütötted? :D

Az én esetem nem volt különösebben humoros. Nekem anyukám pont előtte nem sokkal (kb. egy-két hónap) mesélt a dologról, de már előtte is hallottam a "havi" kifejezést Tőle. 12. szülinapom után 5 nappal jött meg, a suliból hazafelé menet, a buszon. :) Szerencsére csak egy kicsi foltocska volt, de furán éreztem magam. Először legjobb barátnőmnek mondtam el, aki 11 éves volt, utána otthon anyámnak, de tök zavarban voltam. :)

2012. júl. 17. 02:08
 13/13 anonim válasza:
100%

Hát az enyém se volt vicces.. Emlékszem suliban barátnőm mesélte, hogy neki megjött azelőtti nap, meg minden.. Aztán délután ugye hazamentem a suliból, gondoltam megviccelem anyumat, és elkezdtem neki mondani, hogy megjött.. Nagyon fura volt, nekiállt felvilágosítani, de ugye nem nagyon érdekelt és mondtam is neki, hogy csak vicceltem, nem jött meg...

Kb egy órával később mikor mentem pisilni, akkor viszont tényleg megjött és akkor már nem hitte el anyám.

2016. júl. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!