Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Évnyitós ruha! Szerintetek...

Évnyitós ruha! Szerintetek nem lenne túlságosan is feltűnő?

Figyelt kérdés

Ruhaboltban láttam egy nagyon szép egyberuhát. Fehér fekete mintákkal, és nagyon elegáns. Az itthoni sima ingemmel meg a fekete szoknyámmal olyan tramplinak érzem magam, és van pár lány, aki egyberuhát vesz fel. Szerintem nagyon szép, és egyáltalán nem hivalkodó, illik hozzám. Van egy nagyon kövér csaj (tényleg brutális), és ő fekete csipkeruhában jött tavaly! Na miatta volt sutyorgás bőven. Nem szeretném, hogy én is ilyen legyek, és igaz, hogy a hagyományos a fehér ing fekete szoknya, de az nagyon... snassz és mint már mondtam, trampli.

Szerintetek fölvegyem? (most képet nem tudok linkelni)

13L

2011. aug. 26. 15:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó sem viselkedni nem tud, sem helyesen írni.

Én is azt mondom, hogy ilyen ruha nem való általánosba, de az utolsó válaszoló borzalmas stílusban írt rettenet hülyeségeket.

26/N

2011. aug. 27. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább keress egy olyan fehér blúzt, ami igazán jól áll, kiemeli az alakodat és nem érzed magad tramplinak benne. Lehet finom csíkokkal, átkötős, V-nyakú, kerek nyakú, milliófélét árulnak. Aztán nem feltétlenül kell szövetszoknyát venni, ha nem kapsz csinosat, lehet egy határozott szabású, fekete farmerszoknya is, vagy valami fényesebb anyag. Ettől függetlenül szerintem a ruhát is vedd meg, ha annyira tetszik, aztán majd máshova, alkalmasabb helyekre felveheted.

15/L

2011. aug. 27. 18:31
 13/15 anonim válasza:
47%

előzőnek igaza van...én is fekete szoknya fehér blúzba megyek és sztem nagyon jól nézek ki benne...inkább egy ilyenbe invesztálj mert még később is jól jöhet és ha jó alakod van simán találsz olyat ami rohadt jól néz ki...

Ha mégis abba a ruhába akarsz menni gondolkodj el rajta h te biztos jól fogod-e benne érezni magad, többiek mit szólnak majd hozzá és a tanároknak hogy tetszik majd...ez nem bál hanem egy évnyitó ugyh sztem ehez tartsd magad...max vegyél magassarkút és rögtön jobban nézel majd ki

2011. aug. 29. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
a csaj hány kg?
2011. szept. 19. 22:05
 15/15 könyvsorozatzene05 ***** válasza:

Ha jól érzed benne magad igen. De viseld el a lányok irigykedő pillantásait!

13/L

2014. aug. 6. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!