14-18 évesekti el tudtok beszélgetni nálatok 20-30-40 évvel idősebb emberekkel? Például szüleitek barátaival.15/L
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 23:16
31/44 anonim válasza:
Elég közvetlen vagyok, mindenkivel és szinte mindenről tudok beszélgetni. Ha meg van valami olyan téma, ami különösen érdekel, annál jobb :)
32/44 anonim válasza:
Én simán. Egész kicsi korom óta olyan vagyok, hogy mindenkivel bármiről bármikor el tudok beszélgetni. Vannak, akik nem szimpatikusak és nagyon különböznek tőlem, velük megpróbálom, és amikor látom, hogy nagyon nem megy, inkább hagyom. Most például behajóztunk a fjordba Horvátországban, és az ötméteres hajóorról ugráltunk. Volt egy férfi, akit akkor láttam először, megkérdeztem ,hogy akar-e ugrani velem, azt mondta, persze, és ugrottunk, aztán meg majdnem egy óráig vízilabdáztunk, és visszafelé is tök jót beszélgettünk. Meg kb. minden felnőttel, általában fel tudom venni a stílusukat, meg közös témát sem nehéz találni.
34/44 anonim válasza:
Bocs, csak utólag néztem meg, hogy 14-től fölfelé kérdezed. Bocsi.
35/44 anonim válasza:
eläin: Én sem szoktam hangoztatni, hogy érettebbnek mondanak vagy annak tartom magam. De akkor is zavaró, hogy ha valaki ezt mondja magáról, akkor egyből lehurrogja mindenki, pedig van, aki tényleg érettebb és ezt pár sorból nem lehet megállapítani. :)
36/44 Becevio válasza:
Anyának elég jófej barátnői vannak, jól el tudunk poénkodni! :D Sosem volt gond megtalálni valük a közös hangot. (18/L)
37/44 anonim válasza:
17:29: amint rájövök, hogy tévedtem, bocsánatot fogok kérni, de szerintem senkimnek sem kell szóba hoznia, hogy én érettebb vagyok xy-nál. 1 kit érdekel, 2 én is mondhatom hogy a fű kék, nem lesz az.
39/44 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és a szüleim ismerősei kifejezetten kedvelnek, szerintük jó meglátásaim vannak mivel egyáltalán nem úgy gondolkozom, mint egy korombeli. Szerintem nálad is ez a helyzet! Ez egy nagyon jó adottság, amivel élned kell és alkalmaznod. Másoknak ez óriási problémát jelent, hogy nem tudnak éretten és értelmesen kommunikálni...Szóval hajrá! :) Építs minél jobb és nagyobb baráti társaságot! A kor sohase befolyásoljon semmiben! :D
40/44 anonim válasza:
Egyes emberek... pl. anyum lb-jével nagy barátságba vagyok 36 éves nagynénémel ő is 35..... meg még sok emberrel..
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!