Rossz időben 12 és 13évesekkel mivel lehet eltölteni az időt?
Társasjáték, kártya, közös olvasás (mondjuk rövid történetek, aztán megbeszélni), valamilyen kreatív barkácsolás vagy lányoknál gyöngyfűzés, ékszerkészítés. Festés, rajzolás. Lehet vetélkedőket kitalálni az egész családnak, pl. mindenkinek csukott szemmel kell rajzolnia, vagy megadott szavak felhasználásával verset/történetet írnia, ez nálunk mindig viccesre szokott sikerülni és jól telik az idő.
Meg persze ott van a tévé és a számítógép, de ezt nem véletlenül írtam utoljára. ;)
hát attól függ hogy barát vagy szülő vagy
szülő : hagyod őket békébe
haverok: szimpla f@szkodásxD
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:57
Ott a pont!!!! XDDDD
Én rossz időben is elvagyok magamnak, a szüleim nem is szólnak hozzám szinte. :DD Szal elvagyok, én gépen filmezni szoktam.. Meg tvzek. Macskázok. Megminden.
12L
nem szülő vagy, hanem unokatestvér, 17 éves. ezen a héten nálunk nyaralnak, mi "szórakoztatjuk" őket.
hát nem mondom, h eddig fergeteges ötletek jöttek... de azért köszi a fáradságot!
13 vagyok,és lány.
szeretek muffint sütni :D(főleg,ha van társaság)
dvd-zni
korizni
társasjátékozni
zenét hallgatni/azt fiú uncsitesómmal szoktam,18 éves/
szoktunk hülye kérdéseket kiírni ide./pl.hol lehet porlasztott medve mellbimbót kapnixd)
pókerezni
pankrációt nézni
ezeket simán csinálhatod a lányokkal.bár,lehet,hogy az utolsó kettőt inkább a fiúkkal kéne.
felelsz vagy mersz is jó játék.
fiúkkal is lehet
dvd-zni,focizni,f1-et nézni...
főleg,hogy itt a nyár,elmehettek fagyizni/strandolni.
de nem hiszem,hogy erre rá kéne paráznod ennyire:D mármint majd elhülyültök.én is csak úgy random szoktam szórakozni az unokatesómmal,pedig a legfiatalabb is 17 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!