14 éves lányok! A családtagjaitok szoktak látni titeket meztelenül?
Nem. Apám meg a tesóm tiszteletben tartja ha öltözködök, fürdök vagy bármit csinálok a fürdőszobában. Egyedül anyámnak szokása h benyitogat mikor fürdök. Szerencsére mindig meghallom mikor jön és olyankor gyorsan felülök a kádban,térdet felhúz,kéz mell elé. :D Hiába szólok rá mindig, nem naon hatja meg. Mikor apám meccset néz akk anyám bejön a nővéremmel közös szobámba és ott nézi a Cobra 11-et. A fürdő foglalt de vhol szeretnék átöltözni ugye,erre azt mondja öltözz nyugodtan nem nézek én oda. Pedig dehogynem. -.-Meg a fürdőbe is ezt a dumát nyomatja,pedig sztem érthető h még anyám előtt se szívesen trónolok a wc-n.
15/L
anyám igen, bár én se nagyon szeretem
14L
"simán,apukám is
sokkal praktikusabb,be szoktunk egymáshoz menni a fürdőszobába amíg ő fürdik és akkor nem kell várni a kézmosással meg ilyenekkel"
15 vagyok, mi is így vagyunk vele. Nincs semmi szégyellni való a családod előtt. Szerintem. Bár ez a szokásoktól függ... a szüleim családjában is így volt, így nálunk ez természetes. De ha vmiért nem akarom, hogy bejöjjenek, megmondom, és ennyi. Ahány ház, annyi szokás, ez erre is igaz.
Nem. apám soha nem volt olyan fürdőszobába benyitogatós.
anyám meg nemrég (2-3 éve) szokott le róla :D
14/L
ugyan én nem lány vagyok, de szoktak
simán, néha tök meztelenül járkálok a lakásban, pedig a szüleim nem csinálják ezt
de hogy mennyi prűd van itt!!! szerintetek a szüleitek még nem látták a kukitokat, nunitokat? "bejön a fürdőszobába és összkuporodok" szerinted nem látott még senki mellett? később majd a ruhában fogtok dugni is, mint a középkorban, mert jaj meglátják a meztelen testemet? esküszöm mint a hippokrita amcsik
"szobánkba az öcséim és apám csak kopogással jöttek be, a wc-t, fürdőt meg zárhattam" na ez is vicc kategória
vagy itt mindenki falusi? és otthon is állig begombolkodva járkál? esetleg húz magára egy nagy zsákot, ki ne dudorodjon valami? :)
Miért, ha nudistákhoz méltóan viselkednék (mint te), az mennyivel lenne jobb?xD
Sajnálom, szégyellős vagyok. Van bennem egy egészséges szeméremérzet, nem tehetek róla. Meg amúgy is kövér vagyok (bár nem ez a fő oka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!