Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor kinek hihetek, és...

Most akkor kinek hihetek, és kinek nem? Összezavarodtam.15/L

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.A hétvégén volt itt egy buli (Fertő-party) koncertek,kis "vidámpark" szóval dodgem,magic dance,sok kaja-pia.Barátnőmmel dodgem-eztünk,ő vezetett,még az elején egy 25 év körüli srác nyújtotta a kezét hogy adjak neki pacsit,gondoltam miért ne,adtam neki...Utána fogdosta a kezem folyton,odajött hozzánk,mindig mondtam a barátnőmnek hogy gyors siess el innen,de egyszercsak megpróbálta lehúzni a hátamról a felsőmet-pánt nélküli volt-,de gyors megfogtam,utána a hajamat tapogatta...Vége lett a dodgem menetnek,gyors kiszálltunk a kocsiból és mentünk a barátnőm szüleihez.Utána leültünk egy padhoz,odajött két srác,22-23 körüliek,és csak ültek,néztek minket.Egyikük köszönt,elkezdtünk beszélgetni,kérdezték mikor megy az utolsó busz,stb stb...egyáltalán nem adtunk semmilyen jelzést feléjük,hogy akarnánk valamit tőlük,ilyesmi...direkt említettem hogy itt vannak a barátnőm szülei akik hazavisznek,aztán cigivel kínáltak mondtuk hogy nem cigizünk,amúgy is csak 15-ök vagyunk,ezen nagyon meglepődtek,miiii kiskorúak vagytok?stb...mondtuk hogy megyünk enni,ők maradtak ott.Később sétáltunk,az egyik odajött mellém,elkezdett suttogni a fülembe,amúgy nem voltak részegek szóval teljesen maguknál voltak,arra akart rávenni hogy ők ketten meg mi ketten a barátnőmmel versenyezzünk dodgem-ben,mondtam hogy nem,itt megszorította a kezem,a barátnőm apukája pont látta,odajött,és megkérdezte hogy mi a probléma?Mondta a srác hogy semmi és elsietett...Utána hál isten jöttünk haza.

Tegnap mentem evvel a barátnőmmel,meg még egy csajjal és egy sráccal moziba.Ők még kinn válogattak a büfében,én mondtam hogy addig bemegyek a terembe,megkeresem a helyeket és lefoglalom.Az utolsó sorban kb hat 23-24 év körüli srác ült,és 2-3 csaj,nekünk az utolsó előtti sorba volt jegyünk,senki más nem volt a teremben.Ahogy elmentem előttük,a szélső srác odaszólt hogy hé nem ülsz mellém?Mondom nem.Leültem,direkt vittem a másik 2 csaj táskáját is,hogy lássák,nem egyedül vagyok.Mögöttem ült pont a srác,utána mondta hogy hogy lehet hogy egy ilyen jó csaj mint én egyedül jön moziba?Mondtam neki hogy nem egyedül vagyok.odasúgta,hogy ha itt a pasim rendezzem le kinn,és ő ideül mellém...odaraktam mellém a táskám hogy ne tudjon odaülni,ekkor bejöttek a többiek.Végig popcornnal meg colával kínált,aztán a végén már befejezte,kb 20 "köszi nem,nekem is van" után.

Nem voltam kihívó öltözetben,a moziban pl hosszúgatya és pulcsi volt rajtam,meg tornacipő,sminkelve sem voltam egyik este sem...Lehet hogy tényleg idősebbnek nézek ki,175 cm vagyok.és most nem tudom it gondoljak..számomra egy pacsi adás nem azt jelenti hogy letapizhatsz,meg ne szorítgassák a kezem azért,mert nem megyek dodgemezni...Vagy én vagyok naív?

Bocsi hogy ilyen hosszú lett,remélem érthetően írtam azért.:)

2011. júl. 14. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

pff.. tenyleg hosszu tortenet :)

nezd, a 175 cm az tenyleg nem egy atlag 15 eves lany magassaga, gondolom ezt mar magad is eszrevetted, hogy kicsit "kilogsz a sorbol"

az is teny, hogy egy pacsi nem ad endedelyt tovabbi tapizasra, viszont ugy tunik, hogy van egy vonzoo kisugarzasod, ami ellen nem tudsz tenni, egyszeruen termeszetess szepseged tetszik a fiatal ferfiaknak..

ha kellemetlenul erzed magad idegen ferfiak tarsasagaban, akkor maskor inkabb vard meg a baratnoidet a bufenel, ha pedig szabadteri buliba mentek, akkor is maradjatok a szulok kozeleben..

gratula a nem dohanyzashoz, nagyon jol teszed ;)

2011. júl. 14. 22:17
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Téged aztán jól megtalálnak az ilyen gyökerek. Ne válaszolj normálisan az ilyeneknek, főleg huszadszorra, hanem küld el az öreganyja pics@jába.
2011. júl. 14. 22:18
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,aranyosak vagytok.:)

Ez a buli és a mozi volt az első 2 eset,amúgy ilyen még nem volt soha,így nem igazán tudom hogy kezeljem a helyzetet..Meg nem is akarok bunkó lenni,viszont nem tudom,mik a céljaik.ááá.:D

2011. júl. 14. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Engem is mindig megtalálnak az ilyenek, de még a fiatalabbak is. :@
2011. júl. 14. 22:58
 5/10 anonim válasza:
44%
canesten kombi. gyökerestül kiírtja a gombát x'D
2011. júl. 15. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

hű ez gáz :D

hogy mit akart? reménykedett benne hogy benne leszel a szexben :)

lehet idősebbnek nézel ki, kép nélkül nem tudom, de tudod manapság a 15 évesek sem 15 évesnek néznek ki, ezek a pasik meg egyébként is szeretik ezt a korosztályt :) "friss pipi" néven :) erre ment ki az egész, ne foglalkozz velük, flegmán bunkón szólj be nekik, és ha módod van rá hagyd faképnél :) ennyit lehet tenni :D

17/L

2011. júl. 15. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen átérzem a helyzeted!

171 cm vagyok, és még csak 14 leszek...

egyszerűen többnek nézek ki, mint 14. még a rokonok is alig hiszik el, hogy kevesebb vagyok mint 16. :||

A pasik akkor is megbámulnak ha szülőkkel vagyok, vagy mikor a legrégibb bő pulcsit veszem fel csőnadrággal.

nem tudsz mit tenni, csak légy felkészülve az ilyen helyzetekre :)

nálam mindig van parfüm, vagy dezodor kb paprika spray helyettesítő... mert amúgy is nagyon félős vagyok.

nekem is voltak ilyen eseteim, pl mikor robogóval jöttek utánam, és követtek hazáig, vagy csak simán perverz pofákat vágtak kocsikból. :\\

Szokj hozzá, és sehova ne menj egyedül! telefon mindig legyek kéznél:)

remélem segítettem...nem vagy egyedül ilyen 'panasszal' !

2011. júl. 15. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Irigyellek,bár én lennék ilyen szép!!!
2011. júl. 18. 18:01
 9/10 Zuperapuka válasza:
Zúg a fülem!
2011. júl. 18. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Amúgy nem értem a kérdést. Hogyhogy kinek hihetsz? (bocsi ha leírtad de kétszer végigolvastam és semmi ilyesmit nem találtam)

És örülj, valószinűleg jól nézel ki.

2011. júl. 19. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!