Olyan tipúsú filmre gondolok,mint a Változó szerelem(nagyon jó egyébként). Kb. 13-14-15 éves szereplőkkel. :D Most lehet,hogy nagyok az elvárásaim,de nyugodtan linkelhettek olyanokat is amik nem felelnek meg teljesen az elvárásaimnak. Csak légyszíves ne ilyen 18-20 évesekről szólnak,mert azok a filmek nekem kissé unalmasok. xD
Itt van pár film(nem mind romantikus,de azért szép filmek):
Marley and me,Hachi,Szerelmünk lapjai,vizet az elefántnak,Beasty,Kedves John,Emlékezz rám,A fa,Kellék feleség,Valentine Days,Armageddon
(bár,egyikbe se 13-14-15 évesek a főszereplők)
2011. júl. 12. 12:16
13/20 anonim válasza:
16 kívánság
Ramona and Beezus, Hamupipőke-történet (selena gomez a főszereplő)
2011. júl. 13. 12:15
14/20 anonim válasza:
Nem férek a bőrödbe (angolul: Freaky Friday)
2011. júl. 14. 03:32
15/20 anonim válasza:
Bűbáj, Ottalvósbuli, My Girl, Hirtelen 30, Nem férek a bőrödbe, Hajlakk. :)
2011. júl. 15. 01:51
16/20 anonim válasza:
Házibuli :)
Régi klasszikus... A változó szerelem c. filmet én is szeretem. Egyébként a házibuliban 13 éves a lány.
Innen pár perc alatt letöltheted (klikk a Download gombra)
Amúgy a zenéje is nagyon jó, hangulatos. És nekem nosztalgiás érzést is okoz...
13/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. júl. 24. 17:14
17/20 anonim válasza:
A házibuliról eszembe jutott egy másik film a LOL. Ez is egy francia film de már készítik az amerikai verzióját úgyhogy ha inkább amerikai tinikkel néznéd meg (pl Miley Cyrus) akkor majd az is kijön vmikor :) De én a franciát ajánlanám 1. mert az az eredeti 2. mert nem hiszem el hogy egy ilyen jó filmet újra lehetne úgy forgatni hogy pont ilyen tökéletes legyen. Amúgy érdekességképp elmondom hogy Sophie Marceau játsza a Házubuliban a kislányt a LOL-ban pedig az anyukát. Az egyetlen nehézség az hogy vmi feliratot találjon a filmhez az ember de én elösször francia órán néztem meg az osztályal és egy kukkot sem értettünk belőle mégis már akkor mindenki imádta :)
2011. aug. 2. 10:57
18/20 anonim válasza:
Vagany filmek:)
2011. aug. 4. 16:58
19/20 anonim válasza:
Keith, Séta a múltba, Utolsó dal, Megint 17, Prom-Végzős bál..stb.
2012. júl. 24. 16:23
20/20 anonim válasza:
Pretty Little Liars!! nagyonjóó:))) én már végignéztem és olyan izgalmas, hogy nem tudtam vele leállni. :D és szerencsére már szinkronizálják magyarra is!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!