Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miert karomkodik a legtobb...

Miert karomkodik a legtobb 14-15-16 eves?

Figyelt kérdés
Divat ez vagy mi?
2011. júl. 9. 11:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A szokás nagyúr ezt hallom mindenhonnan hogy is ne mondanám időnként 20/f
2011. júl. 9. 13:59
 12/22 anonim ***** válasza:

már a 10éves kisgyerek is káromkodik...:DDDD legötbben suliban tanulják el h menők legyenek.másik verzió:otthon ,családtól. másik verzió:tv.

én már csak megszokásból,nem emléxek hogy mióta káromkodok,és hogy honnan vettem,tudom gáz,de ez van...mások előtt inkább a basszus,b***meg,k*rva... amikor haverokkal/1dül vagyok,már mondok mindent...sajnos:DDD

12/L

2011. júl. 9. 14:54
 13/22 anonim ***** válasza:
én azért,mert megszoktam.:P
2011. júl. 9. 15:45
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, ez a nyugati média egyik naggggggyon jó kis mellékhatása.
2011. júl. 9. 16:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is benne van a magyarokban.:D

Nem azért, mert "menő"... egyszerűen megszokás. Amúgy már az alsósok, sőt ovisok is káromkodnak, csak úgy megsúgom.

Én 13/L vagyok, ha kell, tudok normálisan is beszélni, de haverok közt miért ne beszélhetne mindenki úgy, ahogy akar?

2011. júl. 9. 17:02
 16/22 A kérdező kommentje:
Am csak kerdeztem, enis neha karomkodom, magyar verXXDD
2011. júl. 9. 17:31
 17/22 anonim ***** válasza:
így volt ez már rég is.
2011. júl. 9. 19:54
 18/22 anonim válasza:
bocs. már : 8,9,10,11.... :D szal ..
2011. júl. 9. 20:27
 19/22 anonim válasza:

Ennek nagyon sok variációja is van 1. tv elég gyakori a szülőnek kell figyelni mit néz a gyerek 2. A szülőtöl szomszédoktol akkár haveroktol hallják 3. Nagyon sok "közzöségi" játék van de rosszul is fogalmaztam meg :) tegyük fel counter strike nagyon sok kis 12-14 éves gyereket láttok fent és a mikrofont arra használják hogy rágalmazzák a másikat ez illetlen a s szülő nagyon is hibás ebben szerintem.

By: BeEeE 19f

2011. júl. 9. 22:38
 20/22 anonim ***** válasza:
nem divat szerintem. inkább megszoktam, és nem tudok mit csinálni...ez van...pedig semmi baj a szókincsemmel, sok könyvet is olvasok stb. de a káromkodásról nem tudok leszokni :/ amúgy a szomszédunk lánya 4 éves és már olyanokat káromkodik hogy csak nézek! (bár monyjuk cigányok, de akkor is)
2011. júl. 10. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!