Miert karomkodik a legtobb 14-15-16 eves?
már a 10éves kisgyerek is káromkodik...:DDDD legötbben suliban tanulják el h menők legyenek.másik verzió:otthon ,családtól. másik verzió:tv.
én már csak megszokásból,nem emléxek hogy mióta káromkodok,és hogy honnan vettem,tudom gáz,de ez van...mások előtt inkább a basszus,b***meg,k*rva... amikor haverokkal/1dül vagyok,már mondok mindent...sajnos:DDD
12/L
Szerintem is benne van a magyarokban.:D
Nem azért, mert "menő"... egyszerűen megszokás. Amúgy már az alsósok, sőt ovisok is káromkodnak, csak úgy megsúgom.
Én 13/L vagyok, ha kell, tudok normálisan is beszélni, de haverok közt miért ne beszélhetne mindenki úgy, ahogy akar?
Ennek nagyon sok variációja is van 1. tv elég gyakori a szülőnek kell figyelni mit néz a gyerek 2. A szülőtöl szomszédoktol akkár haveroktol hallják 3. Nagyon sok "közzöségi" játék van de rosszul is fogalmaztam meg :) tegyük fel counter strike nagyon sok kis 12-14 éves gyereket láttok fent és a mikrofont arra használják hogy rágalmazzák a másikat ez illetlen a s szülő nagyon is hibás ebben szerintem.
By: BeEeE 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!