Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi az a beiratkozás?

Mi az a beiratkozás?

Figyelt kérdés
volt nyolcadikosok akik már tudják mi az vagy nagyobbak leírnátok hogy van ez?
2011. júl. 8. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol mi a követelmény. Van ahol kell orvosi papír is, van ahol meg csak simán odamentek a bizonyítvánnyal és felvesznek. Nem kell semmi bonyolultra gondolni.
2011. júl. 8. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:
nálunk annyi, hogy aláírtunk egy papírt taliztunk oszifővel, meg megkérdezték akarsz egy gólyatáborba jönni
2011. júl. 8. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Orvosi papír a vizsgálatokkal (vérvétel, tüdőszűrő stb.), bizonyítvány.

ELmész a suliba, leadod a bizonyítványt, lediktálod az aataid, aztán szevasz.

2011. júl. 8. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem orvosi vizsgálat előb vt mint beiratkozás. Beiratkozáson ofő mondot párszót. Néhány papírt ki kellett tölteni. Diákigazolványhoz képet vinni. Sulis ünneplőhöz sálat megvenni. Biztositást kötni. Matrózbluzt probálni. Aztán kb ennyi és kaptunk egy rahedli papirt. Ilyeneket h milyen tesi cucc kell, meg h lehet kémián köpenybe lenni de nem kötelező, de a tanár köteleheti szóval ez iyen nagyon értelmes szabály. Meg kaptam egy listát kötelező olvasmányokról, csa azt nem vágom h nekem grafikus tagozatú szakközépbe minek kell 10 könyvet olvasnom mikor máshol humánon kell annyit.

14/L

2011. júl. 8. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
22:12-es vagyok na meg persze bizonyitványt kellett vinni de ez alap
2011. júl. 8. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!