Bírjátok az olyan gyerekeket akik hülyéskednek egy csómót az iskolában?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 23:08
11/18 anonim válasza:
nem nallunk is van egy leutnem a fejet.semmi nem erdekli abszolut meg az sem hog yjovobe vizsgak de folyton beszel es kepes az ostzaly egyik felebol atkiabalni a masikba es nyugodtan csinaljak tovabb meg ha a tanarok rajuk is szolnak mert megutni nem szabad oket nehogy eltorjenek ezert nem felnek.a jegyekre meg magyarul megmondva b@sznak ra.
12/18 anonim válasza:
Ki nem állhatom! Csak hátráltatják az órán az előre haladást. Állandóan azzal telik az óra, hogy az idiótákra rá kell szólniuk a tanároknak.
13/18 valaki234 válasza:
Egy bizonyos pontig igen. De ha valaki nem csak hülyéskedik, hanem hülye is... azt nem.
Pl.: Van egy osztálytársam, aki megállás nélkül röhög, mindent ellop, és kirak a Wc-be, és a hónaljszőrével beszélget.
14/18 anonim válasza:
Ha nem úgy hülyéskedik, hogy bántó megjegyzéseket tesz a többiekre, vagy úgy zavarja az órát, hogy nem lehet haladni, akkor tök jó. Meg azért jó, ha néha lehet vele komolyabban is beszélgetni. Nekem sajnos a jelenlegi osztályomban (sajnos így középsuliban) sikerült kifognom "pár" olyan srácot, akik folyton "oltogatják" a többieket, amit ők meg a másik többi idióta poénra vesznek, de az adott személynek nagyon tud fájni. Azért 17-18 éveseknél már elvárhatónak tartanám, hogy meg tudja különböztetni a viccelődést a cikizéstől. 17/L
15/18 anonim válasza:
ha hülyéskedni akar, menjen vissza óvodába...
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem is mindig ezt mondják a tanárok :). Főleg mert a suli mellett van az ovi.
2011. júl. 7. 23:21
17/18 anonim válasza:
Nem bírom... Mármint azokat nem, akik a hülyeséggel akarnak a középpontba kerülni... Ja, és egyfolytában! :)
18/18 anonim válasza:
9:42 !!! én egyet értek 13:3-mal nekem is ugyan ez a szitu :DD csak nem töri hnem fizika :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!