Nem tudom hogy hogy csináljam! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nemsokára itt van az osztálytábor ahova a szerelmem is jön. Szeretnék összejönni vele de sehogy sem sikerül kieszelnem semmit! Micsináljak?2011. jún. 27. 20:44
1/6 anonim válasza:
Táborban szerintem csak próbálj hozzá közelebb kerülni, aztán tábor után hívd el randizni. Inkább olyankorra időzítsd az "összejövetelt", amikor nincs közönség.
Persze, ha ő is szerelmes beléd:)
2/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok nem a fiúk szokták a lányokat randira hívni?
2011. jún. 27. 21:20
4/6 anonim válasza:
beszélgess, hülyülj vele sokat, csini cuccokat vegyél fel, és ha egyedül van, menj oda hozzá beszélgetni (pl. hogy érzi magát a táborban, szerinte hülyén áll a hajad?
5/6 anonim válasza:
ez a 21. század itt már bárki hívhat bárkit randira :D
amúgy kerülj hozzá közelebb,majd ha vége a tábornak hívd el közös programokra,csavard az ujjaid köré :)
6/6 anonim válasza:
12:49-es válaszoló mit akart azzal hogy "kérdezd meg hogy hülyén áll-e a hajad" ettöl a fiuk szerintem kikészülnek :D bár a hogy tetszik a tábor az jó :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!