Most akk ez hogy van? :S (mensi. )
Mindig 28 naponként van? :S ÉS a legelső vagy a legutolsó naptol számítva 28?? nekem eddig csak 1X volt meg a havim de se előtte se után se közben nemvolt semmilyen jele.. mármint a vérzésen kívül xDD ma vagy csütörtökön kelletvolna megint.. és tudom hogy nem rendszeres az elején de engem aggaszt hogy semmit nem éreztem... lehet h az valami más volt?
12/l
Nem mindenkinek van 28 naponként, egyéntől függ, 21-35 nap közt normális, nekem pl. 30 naponként van. Az első naptól számítjuk.
De az elején még tényleg nem rendszeres, egy ismerősömnek rögtön kimaradt félévet, vagy van akinek az elején csak 2havonta jön meg.
A ciklust a menstruáció első napjától kell számolni, 21-35 nap között normális a ciklus hossza. A 28 nap nagy általánosságban így van, én azon szerencsések közé tartozok, akiknek 27-29 nap környékén jön meg.
Mivel még csak egyszer jött meg a menstruációd nem kell aggódni. Idő kell, amíg beáll rendszeresre. Általában 2év alatt beáll a ciklus hossza, de a 2 év után is előfordulhat egy kis csúszá.
Nyugi, majd megjön! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!