Szájszag ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Refluxom van, és egyszerűen iszonyatos, leginkább az íz. Persze az a legnagyobb gond, hogy így nem lehet pl. csókolózni, mert egyszerűen undorító. Néha már undorodom magamtól. Fogmosás napi 3x se segít (többször is próbáltam, úgy se volt jó), ugyanennyiszer szájvízzel öblögetek. Már a szájspray-n gondolkozom. Hol lehet ilyesmit kapni? Csak gyógyszertárban, vagy drogériában, hasonló helyeken is?2011. jún. 21. 00:40
11/15 anonim válasza:
Nálam mindig van egy csomag rágó, suliban ha kell, beveszek egyet a szünetben, és már jobb is. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Gyárfásnak hívnak, mostanában névnapom is volt :D
2011. jún. 22. 17:24
14/15 anonim válasza:
Ha refluxod van, kell rá gyógyszer, illetve valami lúgosító folyadék. Ezt sima rágó, szájspray nem fogja megoldani csak gyógyszer. (én is refluxos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!